Celebrity

14. listopadu 2022 13:30

Zuzana Schneidewind

Jitka Čvančarová jako macecha Marka Lambory. Pamatujete si tuhle dvojku?

Černé vdovy (1) - Marek Lambora nevlastním synem černé vdovy

Herec Marek Lambora (27) zavzpomínal na svoji drsnou seriálovou macechu Jitku Čvančarovou (44). Jak se k němu pověstná černá vdova chovala v zákulisí natáčení?

Do děje vkročí Marek Lambora, jehož popularita značně vzrostla s postavou Janka v seriálu Slunečná, coby Filip hned v prvním díle oblíbené černé komedie, v němž přijede na pohřeb svého otce Dana (Martin Stránský).

Z Filipovy návštěvy ale rozhodně nejásá jeho nevlastní maminka – černá vdova v podání Jitky Čvančarové. Naopak, chce se zděděného synka co nejdříve zbavit. Filip samozřejmě nemá sebemenší tušení, že právě ona má na smrti táty velký podíl.

Lambora chválí natáčení s Čvančarovou

Napětí a vzájemná averze před kamerou střídala v zákulisí v případě těchto dvou herců vynikající a přátelská spolupráce. Marek Lambora dokonce naslouchal radám nové mámy Jitky Čvančarové.

„Setkání s Jitkou bylo moc fajn. Vlastně jsem byl nejvíce natáčecích dní s ní a užil jsem si to. Když jsem měl jakýkoli problém, pomohla mi a toho si moc vážím. Myslím, že je to na place hrozně důležité, jedině potom totiž může vzniknout dobrý výsledek,“ vzpomíná herec na natáčení Černých vdov, které můžete sledovat v pondělí večer na Primě.

Nejvíc mu ale v seriálu poplete hlavu kamarádka nevlastní matky Veronika (Lucia Siposová). „Lucka je skvělá. Myslím, že jsme si hned padli jako přátelé do oka,“ pochvaluje si spolupráci s další kolegyní. A jelikož si s dotyčnou dámou jeho postava jen povídat nebude, šel herec při této spolupráci i s kůží na trh, a to doslova, protože o milostné scény tihle dva mít nouzi nebudou.

Osmidílná série vznikla jako adaptace finského seriálu Mustat Lesket. Tématem je ženská sounáležitost a sebevědomí, jež se po kurážném činu otřesou v základech. Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé. Tyto hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými muži na chatu k jezeru na Moravě, kde mají strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manžely přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich muži najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano?

V hlavních rolích excelují Jitka Čvančarová, Jana Plodková, Lucie Siposová, Boleslav Polívka, Filip Blažek a další.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.