Celebrity

30. července 2022 18:02

redakce Prima Ženy

Změna k nepoznání: Marek Lambora má nový rošťácký účes. Fanynky jsou ale zklamané

Herec Marek Lambora (27) se experimentů zřejmě nebojí. Na léto se rozhodl odhodit svůj pověstný účes na patku a změnil image. Představitel Janka ze seriálu Slunečná se o svém novém střihu zmínil na Instagramu. Co na proměnu říkají fanynky? A koho jim připomíná?

Sympatický herec Marek Lambora, kterého fanynky znají hlavně díky oblíbenému seriálu Slunečná, navštívil kadeřníka a výsledkem se pochlubil na sociálních sítích. „Máma řekla na rošťáka,“ vtipkoval Lambora poté, co vyšel ze salónu v Insta story.

Fanynky jsou však jeho proměnou zaskočené. „To už není Lambora,“ napsala na na Facebook podle serveru Frekvence1 Zuzana. „Hrozný, ještě že vlasy rostou," dodala Jarka. Podle nich se účes moc nepovedl a měl by herec změnit kadeřníka. Některým fanynkám dokonce Lambora připomíná herce Jiřího Mádla.

Oblíbený herec Marek Lambora má nový rošťácký účes, jak se vám líbí?

Posted by Prima ŽENY on Saturday, July 30, 2022

Není to poprvé, kdy Marek Lambora experimentoval se změnou image. Na natáčení pořadu Show Jana na podzim loňského roku se mladý herec ukázal s vlasy sčesanými dozadu a sexy strništěm. Tato změna ho tehdy trochu odlišila od televizní role Janka, kterého ženy tak milovaly.

Právě loni na podzim Marek dotočil oblíbený seriál Slunečná. Tehdy přiznal, že byl dojatý jako zbytek osazenstva. „Tak nějak se to v nás všech pralo, protože to byl takový tábor. Potkáváte se skoro každý den s těmi stejnými lidmi a najednou to skončí. Už se s nimi v takové sestavě nikdy neuvidíte. Já jsem to měl tak napůl, byl jsem rád, že to skončilo, že jsme to dovedli do cíle a myslím, že se za to nemusíme stydět. Všichni jsme dělali, jak nejlépe umíme. Na druhou stranu mi to bude šíleně líto a budu na to vzpomínat v dobrém,“ vzpomínal Lambora pro Prima Ženy před natáčením Show Jana Krause.

Zavzpomínejte na Janka ze Slunečné:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.