Čvančarová, Plodková a Siposová opět spolu. Ve druhé řadě krimi komedie Černé vdovy

Černé vdovy II (1) - upoutávka

První klapka pokračování jedné z vůbec nejoblíbenějších komediálních krimisérií padla po dlouhých pěti letech! Jak uvidíte ve II. premiérové řadě od 1. února ve 20.15 na Primě, Černé vdovy v podání osvědčeného hereckého tria Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucia Siposová se tentokrát rozhodly bídu zahnat nelegálním podnikáním.

Tvůrci seriálu, herci a zástupci televize Prima pokřtili první klapku natáčení druhé řady Černých vdov se vší parádou. Představitelky hlavních hrdinek neskrývaly radost z opětovného shledání, stejně jako programový ředitel Primy Roman Mrázek, který v rozhodnutí o natáčení druhé řady spatřuje sázku na jistotu.

Na startu natáčení pokračování populárních Černých vdov nechyběl vtipně pojatý dort, jehož nakrojení se s obřím nožem v ruce rozhodně chopila Lucia Siposová. Na to se odměnila jednou figurkou Bolka Polívky a se slovy „já chci Bolka“ ukousla podobizně oblíbeného kolegy hlavu.

Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucia Siposová v hlavní rolích

Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) se v první sérii zbavily manželů a do klína jim spadla jejich přepravní společnost. Tři roky se ji snažily udržet nad vodou, nakonec se ale rozhodly vyhlásit bankrot. Jenže – to by jedna z nich nesměla dostat nápad, jak přivést společnost znovu k životu. Že to bude za jakoukoli cenu, neřeší.

Černé vdovy chystají rozjet nový byznys!

„Už když jsme dotočily první řadu, tak jsme si s holkama říkaly, že pokud pokračovat, tak jedině spolu. A spolu i s režisérem Radkem Bajgarem. Myslím, že jsme za ten návrat všechny moc rády,“ uvádí k obnovené spolupráci herečka Jana Plodková. „Docela jsem se bála, co s námi udělá doba, kdy jsme netočily, ale jak jsme se na place s holkami potkaly, přišlo mi, jako bychom tu první sérii dotočily nedávno,“ říká dále a naznačuje posun v charakteru její vdovy Renaty. „Trochu se změnila, proběhla lehká ztráta naivity, ale ta snaha jít za spravedlností, ta nemizí. Její podstata zůstala, jen už dokáže být drsnější.“

„Veronika trošku přibrala, je starší, ale v podstatě se moc nezměnila. Není to přímé pokračování. V příběhu uběhly tři roky, holky si prošly ne úplně růžovými cestami a najednou se jim naskytne možnost výdělku. Jenže ten je ilegální,“ prozrazuje Lucia Siposová, která opět na natáčení přijela ze Slovenska.

Mozkem celé party zůstává Johana v podání Jitky Čvančarové, které dvojka Vdov na drsnosti ani ironii neubrala. Spíše naopak. „Je to dobrodružnější, přiostřenější, pohybujeme se na tenčím ledu. A to já mám ráda,“ pochvaluje si scénář Jitka Čvančarová, které bude opět stát po boku Bolek Polívka jako brněnský detektiv Nekula. „To jsou všechno skvělý herečky, jinak by tady taky nehrály, a být takovýma obklopen, to se to člověku hraje. Ono je to více méně na nich. Já jenom tak pátrám, s přivřenýma očima,“ chválí sestavu na place Bolek Polívka, který všechny tři dámy, a ony jeho, zná už od jejich hereckých začátků.

Chybět nebudou ani Dana Batulková, Jiří Maryško, Petr Buchta, Monika Zoubková a další. O nasazení osmidílné minisérie v režii Radka Bajgara bude televize Prima své diváky včas informovat.

Černé vdovy II. vás budou bavit od 2. února každou středu ve 20.15 na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.