Čvančarová a Hofmann společně v roli bývalých manželů: Na premiéře jen zářili

Herečka Jitka Čvančarová (44) a její kolega z branže Martin Hofmann (44) se potkali v komedii Střídavka, kde si s chutí zahráli hlavní roli bývalých manželů. Podle fotografií se k sobě dobří přátelé opravdu měli a moc jim to společně slušelo.

Do kin míří komedie Střídavka o zmatcích v rodině a v partnerských vztazích a diváci se mohou těšit na první hereckou ligu. Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Jiří Vyorálek a Kristina Svarinská v hlavních rolích představují ve filmu bývalé nebo současné partnery. Musí se společně postarat o všechny děti, které spolu coby minulé nebo nové páry mají, a také o ztřeštěnou babičku jedné z postav v podání Evy Holubové.

„Náš film Střídavka je o tom, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti, ať už jsou vaše, nebo ne, jak se v tom neztratit a udržet si zdravý rozum,“ popisuje snímek Martin Hofmann pro FTV Prima.

Vnadná Jitka Čvančarová v odvážném modelu

Vnadná herečka Jitka Čvančarová je známá tím, že se nebojí své přednosti ukázat. Na premiéře nové komedie se společně s dobrým kamarádem Martinem Hofmannem velmi bavila a bylo vidět, že si mají co říct. Jitka se vedle svého kolegy uvelebila na gauči a ve velmi zajímavé poloze odhalila možná více, než chtěla. Z černých košilových šatů brunetě vykoukla i krajková podprsenka.

Do kin míří film Střídavka s Jitkou Čvančarovou a Martinem Hofmannem

Ve filmu ztvární bývalé partnery

Ve středu dění nové komedie Petra Nikolaeva Střídavka jsou postavy Martina Hofmanna a Jitky Čvančarové. Oba hrají bývalé partnery, kteří teď mají nové lásky a díky dětem z předešlých a nových vztahů musí všichni vytvořit jednu velkou rodinu.

„Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá,“ věří Hofmann.

Natáčení snímku si herci velmi užili a vzpomínají na něj rádi. „Já jsem infantilní, takže mě nejvíc bavil bazén, rád se cachtám,“ vrací se k natáčení Martin Hofmann v narážce na scénu se zahradním bazénem. „Nejnáročnější bylo natáčení ragbyového zápasu, byla to nočka, byla zima a pršelo a my se váleli v bahně,“ popisuje svůj nejsilnější zážitek Jitka Čvančarová pro televizi Prima.

Eva Holubová ve svěrací kazajce

Další z hlavních rolí si zahrála Eva Holubová, kterou jako ztřeštěnou babičku jedné z postav zase čekal velmi dlouhý několikahodinový pobyt ve svěrací kazajce. Její vnučku v podání Kristiny Svarinské veze sanitka s prasklou vodou k porodu a první nápad saniťáků, jak vzít svébytnou babičku s nimi, aby zůstala v klidu a situaci nemohla zhoršit, je použít svěrací kazajku. Celá scéna ve filmu vyznívá komicky a zábavně, ale staré filmové pravidlo zní, že natočit komediální scénu je to nejsložitější. Než se tedy celá scéna hektického příjezdu do porodnice vymyslela, načasovala, nacvičila a správně natočila, legendární herečka strávila ve svěrací kazajce na place pár hodin.

Komedie režiséra Petra Nikolaeva, která aktuálně míří do kin, zobrazuje svět dospělých a dětí, přičemž si všichni musí zvyknout, že jejich vztahy ovlivňuje právě střídavá péče.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.