Celebrity

26. listopadu 2022 08:00

Josef Šťastna

Čvančarová provokující Agátě ukázala její místo. Hanychová teď zjemňuje zlá slova

Modelka Agáta Hanychová (37) se rozhodla, že sledovanost svého televizního pořadu bude zvyšovat tím, že bude urážet slavné umělce. Na vlastní kůži její útoky zažila herečka Jitka Čvančarová (44) a pěvec Štefan Margita (66), který se stále ještě nevzpamatoval z odchodu své milované manželky Hany Zagorové (†75). Agáta nyní vysvětluje, že útoky vlastně myslela úplně jinak.

Těžko tipovat, kdo Agátě Hanychové poradil, že v jejím televizním pořadu Holčičky bude vhodné urážet lidi, kteří ve svých profesích dosáhli mimořádných úspěchů. Dokonce se zdá, že dcera Veroniky Žilkové nemá pocit, že by lidem, na které přes televizní obrazovku útočí, opravdu ubližovala.

V nejnovějším díle své show se stárnoucí modelka pustila do Štefana Margity a zesnulé Hany Zagorové. Agáta si začala dělat legraci, že slavné manželství určitě nestálo na heterosexuálním základu. Štefan Margita se ale ukázal jako velký frajer a neměl potřebu na tato slova vůbec reagovat.

Žena, která momentálně chodí s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, ale v urážkách pokračovala a jako další oběť si vybrala skvělou herečku Jitku Čvančarovou.

„Nechápu, proč tahle obtloustlá paní hraje femme fatale, pustila se Agáta do oblíbené herečky. „A proč vůbec letos nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky, přisadila si s narážkou na filmový festival v Karlových Varech, kam sympatická herečka každý rok jezdí. „Mně ona připadá úplně příšerná, rozčilovala se před televizními diváky Agáta.

Čvančarová vlepila Hanychové morální facku

Jitka Čvančarová ale nepatří k lidem, kteří by se nechali urážet a jen trpně sledovali, jak si na nich jiní zvyšují sebevědomí. Jedním dobře mířeným příspěvkem na svém Instagramu vlepila Hanychové dokonalý morální políček.

„Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly. Tak prosím toto je odpověď, uvedla na svém Instagramu herečka, která exceluje v seriálu Černé vdovy a těší se na start druhé řady populárního seriálu.

Místo omluvy Agáta tvrdí, že šlo jen o vtip

Je otázkou, zda si dcera Veroniky Žilkové uvědomuje, že některý typ legrace může být trapný a některé vtipy mohou lidem ubližovat. Místo omluvy vzkázala, že diváci přece ví, že nemyslí vážně to, co říká. Jisté je, že slova plná zloby přeci jen začala zjemňovat.

„Vše je naštěstí vyřešeno a zažehnáno. Lidé mě berou tak, že to, co řeknu, nemyslím vážně. Takže to je moje výhoda, uvedla uvedla modelka pro web eXtra.cz, který se modelky ptal, zda nemá pocit, že některé její výroky jsou přec čáru.

Podívejte se na ukázku ze seriálu Černé vdovy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.