Celebrity

27. listopadu 2022 13:30

Gabriela Kolinová

Agáta se jízlivě omluvila Margitovi a Čvančarové. Mám jiné starosti, vzkázal pěvec

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) přišla po více jak týdnu s omluvou za své urážky. Uznala, že s komentováním postavy herečky Jitky Čvančarové (44) a glosováním manželství operního pěvce Štefana Margity (66) se zesnulou Hanou Zagorovou (†75), to trochu přepískla. Omluvný vzkaz zanechala na svém Instagramu, ovšem doplnila ho jízlivou poznámkou, za kterou už to zase schytala.

Agáta Hanychová nejde pro urážku daleko, občas má potřebu komentovat soukromí lidí, kteří se objevují v jejím okolí. Tentokrát ovšem trochu přestřelila, když ve svém pořadu Holčičky rozebírala vztah Štefana Margity s nedávno zesnulou Hanou Zagorovou. Partnerka mediálního magnáta Jaromíra Soukupa prohlásila, že jejich manželství nebylo svazkem dvou heterosexuálních osob.

„Ta má taky životní příběh, celý život žila s homosexuálem,“ prohlásila Agáta ve svém pořadu. Když byla novinářkou, jež byla hostem show, upozorněna, že některé věci jim komentovat nepřísluší, ještě si přisadila: „On si snad ještě někdo myslí, že je Margita hetero?“

Poté, co se ozvala řada lidí, že Agátiny poznámky byly nemístné, hájila se tím, že tato pasáž v pořadu vůbec neměla být. „To mělo být vše vystřižené. Já jsem tuto verzi neschválila. To jde za dramaturgií," odpověděla pro eXtra.cz Hanychová s tím, že ona nemá pocit, že by během vysílání udělala nějakou chybu.

Jenže urážkami Štefana Margity to neskončilo. Jako další oběť si Hanychová vybrala skvělou herečku Jitku Čvančarovou, kterou nyní můžete vídat v seriálu Černé vdovy na Primě.

Podívejte se na ukázku ze seriálu Černé vdovy:

„Nechápu, proč tahle obtloustlá paní hraje femme fatale, pustila se Agáta do herečky. „A proč vůbec letos nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky, přisadila si s narážkou na filmový festival v Karlových Varech, kam sympatická herečka každý rok jezdí. „Mně ona připadá úplně příšerná, rozčilovala se před televizními diváky Agáta. Jitka Čvančarová na její slova zareagovala s noblesou.

Agátina omluva s jízlivým dodatkem. Co na to Margita?

Po více než týdnu přišla Agáta Hanychová s omluvou. „Veřejně se omlouvám JČ a ŠM, mrzí mě, že jsem se jich svým nevydařeným humorem dotkla, a přeju jim hezkou první adventní neděli,“ napsala na Instagram a uznala tak, že její poznámky byly možná trochu za hranou. Jenže si neodpustila jízlivou poznámku na závěr. „Doufám, že moji omluvu přijmou a mě si neodnese 5. prosince čert,“ dodala.

Otázkou je, zda se omluva k umělcům vůbec dostane, jelikož ji Agáta zveřejnila v Instastory. Operní pěvec Štefan Margita navíc prožívá po smrti své životní partnerky Hany těžké chvíle a tyto slovní přestřelky jdou mimo něj. Věřte, že mám jiné a smutné starosti. Včera, 26. listopadu, to byly již tři měsíce od smrti mé Hanky, reagoval na dotaz webu eXtra.cz, zda omluvu od Agáty Hanychové zareagoval.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.