Celebrity

24. listopadu 2022 15:44

Josef Šťastna

Černá vdova sáhla na Agátu. Jitka Čvančarová vlepila Hanychové morální facku

Černé vdovy (3) - Dědictví po tátovi

Modelka Agáta Hanychová (37) se v poslední době baví tím, že hodnotí ostatní kolegy a kolegyně z českého uměleckého prostředí. Například měla potřebu vyjadřovat se k postavě herečky Jitky Čvančarové (44). Bylo otázkou, zda Čvančarová vrátí Hanychové úder. Nakonec přilétla pořádná morální facka.

Tak ta sedla! Jitka Čvančarová na dálku propleskla Agátu Hanychovou jako zlobivou holčičku. Pojďme si ale připomenout, co morálnímu políčku předcházelo.

Agáta Hanychová totiž v televizním pořadu Holčičky hodnotí české celebrity a divákům sděluje, co si o slavných myslí. V nejnovějším díle například zesměšňovala manželství Hany Zagorové a Štěpána Margity. Pusu si ale otírala také o jednu z nejlepších českých hereček.

„Nechápu, proč tahle obtloustlá paní hraje femme fatale, pustila se Agáta do oblíbené herečky. „A proč vůbec letos nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky, přisadila si s narážkou na filmový festival v Karlových Varech, kam sympatická herečka každý rok jezdí. „Mně ona připadá úplně příšerná, dodala dcera Veroniky Žilkové otevřeně.

Jitka Čvančarová se urážet nenechá

Jenže Jitku Čvančarovou posměšky jen tak nerozhodí. Herečka, která září v seriálu Černé vdovy a těší se na druhou řadu pikantního vyprávění, nepatří k lidem, kteří na sobě nechají štípat polena. Herečka důrazně ale s noblesou vzkázala, co si o Agátě a jejím vychování myslí.

„Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly. Tak prosím toto je odpověď, uvedla Čvančarová na svém Instagramu a sdílela článek, který podivný útok Hanychové zmiňuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.