Celebrity

23. listopadu 2022 09:10

redakce Prima Ženy

Agáta Hanychová zesměšnila manželství Hany Zagorové. Schytal to i Štefan Margita

Modelka Agáta Hanychová (37) v minulosti proslula tím, že má hodně proříznutou pusu a nebrání se veřejnému pronášení kontroverzních výroků. Jsou ale jisté hranice, které by se měly ve slušné společnosti dodržovat. Například není hrdinské dělat si legraci z lidí, kteří se nemohou bránit. Agáta Hanychová se rozhodla, že si bude utahovat z toho, jak vypadalo manželství zesnulé zpěvačky Hany Zagorové (†75).

Agáta Hanychová má občas potřebu kritizovat lidi, kteří se objevují či objevovali v jejím okolí. V poslední době se několikrát veřejně otřela o svého exmanžela Jakuba Prachaře (39), kterého kritizovala mimo jiné za to, že si dovolil odjet na dovolenou bez dcery, nebo že ji oškubal při rozvodových tahanicích. Modelka a influencerka neřeší pouze své vlastní nevydařené manželství, ale má potřebu glosovat také soukromí lidí, které osobně téměř nezná. Poslední útok na Štefana Margitu a jeho rodinu byl hodně nečekaný.

Agáta Hanychová v pořadu Holčičky na TV Barrandov začala řešit sexuální orientaci životního partnera zesnulé Hany Zagorové. Družka mediálního bosse Jaromíra Soukupa začala tvrdit, že manželství nestálo na heterosexuálních základech.

„Ta má taky životní příběh, celý život žila s homosexuálem,“ prohlásila Agáta směrem ke známé novinářce, která do Holčiček přijala pozvání. „Jo? To se může takhle veřejně říkat?“ jemně upozornila novinářka Hanychovou na to, že rozebírat veřejně intimní život slavných manželů není vhodné. „On si snad ještě někdo myslí, že je Margita hetero?“ vedla si Hanychová dál svou a novinářku hecovala, ať se k Margitovi také vyjádří. Ta ji ale znovu upozornila, že Zagorová ani Margita se k některým věcem nikdy nevyjadřovali a neměl by to nikdo dělat za ně.

Agáta Hanychová se lekla a začala tvrdit, že šlo o chybu

Byl jasné, že slova o homosexualitě vyvolají řadu reakcí. Svých slov se nakonec zalekla i sama Hanychová a začala tvrdit, že je rozhodně nemyslela vážně. Zavolali jí novináři z eXtra.cz a začali se Agáty ptát, proč si na paškál vzala zrovna rodinu zesnulé zpěvačky. „To mělo být vše vystřižené. Já jsem tuto verzi neschválila. To jde za dramaturgií,“ odpověděla Hanychová s tím, že ona nemá pocit, že by během vysílání udělala nějakou chybu.

Agáta Hanychová čeká miminko s Jaromírem Soukupem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.