Štefan Margita dostal od své Haničky znamení. Promluvil o jejích posledních slovech

Rozhovor s Margitou

Štefan Margita poskytl poprvé od smrti své milované Haničky exkluzivní a velmi intimní rozhovor o jejich lásce. Byli spolu téměř každý den a vůbec se nehádali. Vdovec přiznal, že život bez Hany Zagorové je pro něj velmi těžký. Prozradil, jaká poslední slova od své lásky slyšel i že od ní dostal vytoužené znamení.

Štefan Margita byl s Hanou Zagorovou třicet let a jejich láska byla obrovsky silná. Jeden o druhém mluvili vždy velice hezky a s obrovským respektem. Byli ukázkovým příkladem toho, jak vypadá opravdové pouto mezi partnery. „My jsme měli manželství bez mráčků. My jsme se nehádali, to bylo opravdu tak nádherný,“ prohlásil Margita v rozhovoru pro pořad Showtime. Dodal také, že se s Hankou smáli, jak je několikrát bulvární média rozváděla a snažila se na ně najít nějaký výmysl.

Od smrti Zagorové uběhlo pět týdnů, ale Štefan na svou milovanou Haničku nikdy nezapomene. „Pořád na ni myslím. Když se podívám na kytku, na obraz, všude ji vidím,“ popsal Margita. „Je to strašný. Já bych se chtěl tak probrat a říct si, že je to jen zlý sen. Ale bohužel to sen není…“ dodal s žalem v hlase operní pěvec.

Hana Zagorová poslala Štefanovi znamení

Štefan Margita si moc přál, aby mu Hanička dala nějaké znamení, a to se podle jeho slov také stalo. „Dala mi ho. Já jsem se v noci probral, opět, někdo si řekne, že jsme se zbláznil, ale nezbláznil. Cítil jsem, jak mě na levé ruce pohladila,“ popsal spojení s Hankou Štefan.

Štefan Margita: Bojím se té premiéry bez ní

Vdovec přiznal, že  má strach i ze svého vystoupení. „Bojím se té premiéry, protože to bude po třiceti letech první, kde ona v hledišti nebude sedět. Ale budu zpívat pro ni,“ dodal rozechvělým hlasem. I když byla Hana Zagorová v nemocnici, do poslední chvíle plánovala vystupování a společný život. „Počítala i s tím, že natočí desku,“ prozradil Margita.

Doktoři Margitu na odchod Hany připravovali a upozorňovali ho, že její zdravotní stav není dobrý. „Byla hodně pozitivní, ale pak se to začalo hodně zhoršovat. Víš, co je strašný? Že v podstatě sedíš vedle milované osoby a víš, že třeba zítra už nebude. To je katastrofa na to čekat. Nemůžeš pomoct, to pro mě byl ten nejhorší moment, kterému nikomu nepřeju,“ pokračoval ve vyprávění Margita, který se kvůli zhoršujícímu zdravotnímu stavu Zagorové přestěhoval do nemocnice.

Na celý rozhovor se Štefanem Margitou se můžete podívat tady:

„Poslední věc, kterou mi řekla, byla: Pusinku,“ vzpomíná Margita, který doplnil, že byla do poslední chvíle šťastná. „Tolik lásky, co ona dávala lidem. Já jsem neznal a neznám takového člověka. Za 30 let jsem nikdy neslyšel, že by pomluvila nějakého kolegu. Když někdo někoho pomlouval, ona ho okamžitě začala bránit, i když ho třeba vůbec neznala. To byl strašně hodný člověk, byla úžasná,“ dodal láskyplně na závěr Margita.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.