Celebrity

5. října 2022 16:13

Tomáš Durčák

Štefan Margita se nedokáže rozloučit s Haničkou: Pohřbená není, stále ji mám doma

Rozhovor se Štefanem Margitou

Téměř šest týdnů po smrti Hany Zagorové se její manžel a životní láska Štefan Margita rozhodl dát první a dost možná i jediný rozhovor, kde o tom, jak toto období zvládá, otevřeně promluvil. Mimo jiné se svěřil i s tím, že zpěvačka zatím není pohřbená na Vyšehradě, ale má ji stále doma.

„Mám ji doma,“ svěřil se Margita

Pět týdnů po zdrcujícím pohřbu své manželky, s kterou prožil šťastných třicet let, se Štefan Margita stále nedokáže přimět k tomu, aby Hanku pochoval a definitivně se s ní rozloučil. Přiznal to v exkluzivním rozhovoru pro pořad Showtime, kde se o tom, jak smrt své milované ženy zvládá, otevřeně rozpovídal.

„Zatím ji tam nemůžu dát, mám ji doma. A myslím, že to tak ještě dlouho bude,“ přiznal Margita na otázku, zda už je jeho milovaná Hanička pohřbená na Vyšehradě, a pokračoval: „Tady je její domov. Všechno už je sice zařízené, ale já to zatím necítím. Někdo se na mě může zlobit. Člověk ale musí udělat to, co cítí. A když s někým žiješ nádherný život třicet let, nechceš ho pryč z toho bytu.“

S milovanou Hankou si povídá v její šatně

Hana Zagorová si místo svého posledního odpočinku vyřešila již dávno. Před lety totiž koupila a nechala pro své nejbližší zařídit hrobku na Vyšehradě. Posléze sem nechala přesunout i ostatky svých rodičů. Štefan samozřejmě její přání plně respektuje, ale z jeho slov bylo patrné, že se s Haničkou zatím nedokáže úplně naposledy rozloučit. Velmi intimní zpověď Štefana Margity o třicetileté lásce a odchodu Hany Zagorové sledujte ve středu na CNN Prima NEWS.

Margita rovněž neplánuje odstěhovat se z jejich společného bytu, i když mu tam jeho lásku vše připomíná. „Pořád na ni myslím, hlavně tady v bytě. Tohle bylo její křeslo, na kterém vždycky seděla. Vidím ji, když se podívám na obraz i kytku. Nebo otevřu mrazák, kde všechno krásně skládala, aby se vešlo. Všude zkrátka vidím Hanku,“ přiznal Margita, který si dle svých slov nyní s milovanou manželkou povídá v její šatně.

„O stěhování jsem nepřemýšlel. Je tady její šatna, které se netknu. Všechno v ní nechávám. A v té šatně si s Hankou povídám a doufám, že na mě kouká a chrání mě. Pořád ji miluju a vždy budu milovat,“ svěřil se stále truchlící Štefan.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.