Celebrity

5. října 2022 16:13

Tomáš Durčák

Štefan Margita se nedokáže rozloučit s Haničkou: Pohřbená není, stále ji mám doma

Rozhovor se Štefanem Margitou

Téměř šest týdnů po smrti Hany Zagorové se její manžel a životní láska Štefan Margita rozhodl dát první a dost možná i jediný rozhovor, kde o tom, jak toto období zvládá, otevřeně promluvil. Mimo jiné se svěřil i s tím, že zpěvačka zatím není pohřbená na Vyšehradě, ale má ji stále doma.

„Mám ji doma,“ svěřil se Margita

Pět týdnů po zdrcujícím pohřbu své manželky, s kterou prožil šťastných třicet let, se Štefan Margita stále nedokáže přimět k tomu, aby Hanku pochoval a definitivně se s ní rozloučil. Přiznal to v exkluzivním rozhovoru pro pořad Showtime, kde se o tom, jak smrt své milované ženy zvládá, otevřeně rozpovídal.

„Zatím ji tam nemůžu dát, mám ji doma. A myslím, že to tak ještě dlouho bude,“ přiznal Margita na otázku, zda už je jeho milovaná Hanička pohřbená na Vyšehradě, a pokračoval: „Tady je její domov. Všechno už je sice zařízené, ale já to zatím necítím. Někdo se na mě může zlobit. Člověk ale musí udělat to, co cítí. A když s někým žiješ nádherný život třicet let, nechceš ho pryč z toho bytu.“

S milovanou Hankou si povídá v její šatně

Hana Zagorová si místo svého posledního odpočinku vyřešila již dávno. Před lety totiž koupila a nechala pro své nejbližší zařídit hrobku na Vyšehradě. Posléze sem nechala přesunout i ostatky svých rodičů. Štefan samozřejmě její přání plně respektuje, ale z jeho slov bylo patrné, že se s Haničkou zatím nedokáže úplně naposledy rozloučit. Velmi intimní zpověď Štefana Margity o třicetileté lásce a odchodu Hany Zagorové sledujte ve středu na CNN Prima NEWS.

Margita rovněž neplánuje odstěhovat se z jejich společného bytu, i když mu tam jeho lásku vše připomíná. „Pořád na ni myslím, hlavně tady v bytě. Tohle bylo její křeslo, na kterém vždycky seděla. Vidím ji, když se podívám na obraz i kytku. Nebo otevřu mrazák, kde všechno krásně skládala, aby se vešlo. Všude zkrátka vidím Hanku,“ přiznal Margita, který si dle svých slov nyní s milovanou manželkou povídá v její šatně.

„O stěhování jsem nepřemýšlel. Je tady její šatna, které se netknu. Všechno v ní nechávám. A v té šatně si s Hankou povídám a doufám, že na mě kouká a chrání mě. Pořád ji miluju a vždy budu milovat,“ svěřil se stále truchlící Štefan.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.