Celebrity

5. října 2022 11:05

Josef Šťastna

Obavy o zdraví a strach z injekcí jsou pryč. Bohdalová se objevila ve společnosti

Začátek října oblíbená herečka Jiřina Bohdalová (91) prožila ve velké nejistotě. Lékaři měli velký strach o její zdraví a zakázali jí chodit do společnosti. Nyní už je nestárnoucí herečka opět naladěná na pozitivní vlnu, objevila se znovu ve společnosti svých přátel a kamarádů.

Začátek podzimu nezastihl legendární herečku v dobré kondici. Některé společenské akce musela zrušit kvůli obávám o své zdraví. Chyběla například na narozeninové oslavě šedesátin Pavla Vítka, na poslední chvíli zrušila vystoupení ve vyprodané Lucerně.

„Jiřinka volala dopoledne, že na tom není dobře zdravotně s hlasem. Zkoušela si domluvit doktora, který by jí dal nějakou injekci, aby se dostala do kondice. Já měl připravené auto, které by jelo jenom pro ni domů. Šla by na výstup a zase by jela zpátky, ale bohužel ve čtyři hodiny odpoledne doktor řekl, že vůbec nemůže mezi lidi, že prostě musí ležet doma,“ popsal pro deník Aha! producent koncertu Janis Sidovský (54), který je zároveň životním partnerem Pavla Vítka.

Sidovský i Vítek se netajili tím, že mají o Jiřinku velké obavy. Strach o zdraví vynikající herečky ale měli i všichni její fanoušci. Když je člověku více než devadesát, tak každé nachlazení může rychle přerůst ve velké komplikace.

Jiřina Bohdalová se znovu objevila ve společnosti

Naštěstí Jiřina Bohdalová prokázala, že je velkou bojovnicí. Pár dnů si odpočinula a načerpala nové síly. S úsměvem od ucha k uchu se objevila 4. října na akci známé cukrářky Mirky van Gils Slavíkové.

Během slavností akce se herečka pohybovala v davu lidí bez roušky a nebylo na ní vidět, že by se obávala nějakého respiračního onemocnění. Naopak oplývala dobrou náladou a skvěle se bavila, mimo jiné si popovídala také s herečkou Chantal Poullain.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.