Margita zapálil svíčku na hrobě Zagorové. Do nebe jí poslal k narozeninám smutný vzkaz

Štefan Margita zapaluje svíčku u hrobu Hany Zagorové

Operní zpěvák Štefan Margita (66) s manželkou Hanou Zagorovou strávil úctyhodných třicet let společného života. Jeho milované choti by v úterý 6. září bylo 76 let. Svých narozenin se ale oblíbená zpěvačka bohužel nedožila. Štefan jí tak alespoň popřál prostřednictvím sociální sítě.

Hanu Zagorovou provázely vleklé zdravotní problémy, které se po prodělání covidu v září 2020 začaly zhoršovat, přesto byla její smrt šokem. Oblíbená česká zpěvačka zemřela v pátek 26. srpna, necelé dva týdny před svým 76. narozeninami. Zarmoucený Štefan Margita, jehož odchod milované manželky zcela zdrtil, jí poslal dojemný vzkaz prostřednictvím svého instagramového účtu.

„Neříct nic, někdy znamená říct úplně všechno. Dnes bychom společně oslavili tvoje narozeniny. Miluji tě,“ napsal pod fotografii své choti Margita a příspěvek doplnil jak srdíčky, tak plačícím emotikonem.

Tesknící Štefan Margita zároveň při této příležitosti zapálil v doprovodu zpěvaččiny sestry Evelyn Bečvaříkové a jejího syna svíčku na hřbitově na pražském Vyšehradě. Na hrob Zagorové společně položili kyticí bílých růží.

Zpěvačka Hana Zagorová si údajně nepřála pohřeb. Margita pro ni ale uspořádal dvě pietní akce. Soukromá se konala minulé úterý v kostele sv. Tomáše v Praze na Malé Straně, fanoušci pak mohli přijít dát zpěvačce poslední sbohem ve středu 31. srpna do Divadla Kalich.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.