Celebrity

10. listopadu 2022 12:49

redakce Prima Ženy

K tabuli půjde Středula. Děti v nové talkshow nešetří kandidáty na prezidenta

K TABULI! (1) - upoutávka

Skupina Prima chystá unikátní licenční televizní pořad. V něm podrobí některé kandidáty na prezidenta křížovému výslechu děti, o nichž se říká, že jsou nejupřímnější. V prvním díle pořadu K tabuli! se budou žáci dejvické Scio školy ptát Josefa Středuly. A šetřit ho nebudou. Kradl někdy? Kandiduje kvůli penězům? Co si myslí o LGBT+? A jak dobře umí anglicky? A zvládne ještě skákat přes švihadlo? I to bude muset zodpovědět a prokázat už 17. listopadu ve 21:30 na Primě!

Jsou bezelstné, přesto mají záludné otázky. Děti. Kdo má děti, ví, jak těžké někdy je odpovídat na jejich sebeprostší otázky. Pocítí to i kandidáti na prezidenta. Dětem se jen tak nevykroutí a žáky z prestižní Scio školy neobalamutí. První, kdo se postaví K tabuli bude Josef Středula.

Pusťte si medailonek Josefa Středuly:

Že se před tabulí určitě zapotí, bylo Josefu Středulovi předem jasné. „Nevadilo by vám, kdybych si sundal sako?“ zeptal se dosavadní šéf odborů po první otázce čtrnáctiletého chlapce. která se týkala jeho postoje k dodávání zbraní na Ukrajinu. Kroky současné vlády a podporu Ukrajiny včetně dodávání zbraní ve své odpovědi podpořil.

Kolik bere prezident?

Děti zajímala Středulova motivace kandidovat na Hrad. Je za tím plat prezidenta? „Ne, to se přiznám, že jsem se dozvěděl až později, jaký je příjem prezidenta republiky. To v žádném případě není můj motiv,“ popřel finanční motivaci Středula a vyvrátil také údajné mýty o zálibě v předražených oblecích. „Toto sako opravdu nestojí čtvrt milionu korun, ale už jsem tu pomluvu slyšel mnohokrát. Tento oblek stojí, odhaduji, 12 tisíc korun,“ přiznal žákům Středula.

Prezident Zeman vám fandí

Žáci se také pozastavili nad vyjádřením podpory Středulovy kandidatury současným prezidentem Milošem Zemanem. „Neřekl, že mě přímo podporuje, řekl, že vyzval mé kolegy, aby mě přesvědčili k tomu, abych kandidoval. Nebyla to přímá podpora, bylo to trošku jinak. Podporuje mě více lidí,“ vyhranil se vůči Zemanově podpoře Středula. „Prezidenty jsme měli od roku 89 tři. Myslím si, že od každého se máme možnost něco učit. Líbilo se mi, jakým způsobem se Václav Havel věnoval otázce lidských práv. U Miloše Zemana se mi moc líbilo, jakým způsobem se rozjel do České republiky a mluvil s občany,“ ocenil Zemana.

K tabuli! sledujte 17. listopadu ve 21:30 na Primě!

Děti také prověřily Středulovu školní angličtinu i kvalitu přeskoku přes švihadlo. Podívejte se na ukázku.

Sdílejte článek
Štítky Josef Středula prezidentské volby v ČR 2023 kandidát na prezidenta talk show K tabuli!

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.