Celebrity

23. ledna 2023 12:29

Marie Makovská

Pavlová a Babišová jako nevěsty. Jaký byl jejich velký den a co je štve na manželech

Monika Babišová a kampaň

Moc podobností bychom mezi manželkami současných kandidátů na prezidenta nenašli – snad kromě lásky. Obě totiž měly za sebou již jeden nepovedený vztah, obě se se svými současnými manžely potkaly v práci a oba pánové si je dovedli k oltáři až jako druhou ženu v pořadí.

Eva Pavlová (58) i Monika Babišová (48) jsou veřejností jako potenciální první dámy bedlivě sledovány. Každým dnem se v médiích objeví fotky či informace ze života kandidátů na prezidenta i jejich manželek. Brzy nastane den, jenž bude pro oba páry zásadní. My se ale ještě před tím ohlédneme za jiným velkým dnem, který mnoho žen označuje za nejkrásnější v životě, a to je ten svatební.

Svatba Moniky a Andreje

Monika Babišová se poprvé vdala v devatenácti letech, ale manželství nevydrželo. Hlavním důvodem byla údajně mužova žárlivost. Andreje Babiše (68) poznala v Lovochemii, kam nastoupila jako sekretářka v roce 1992. Babiš byl jedním z ředitelů a byl ženatý. Rozvod se táhl velmi dlouho, a než byl její vyvolený volný, stihla porodit jejich dvě děti, dceru Vivien (*2000) a syna Frederika (*2004). Z předchozího manželství má Andrej Babiš ještě dvě další děti, Adrianu (*1979) a Andreje (*1983).

V roce 2017 konečně proběhla veselka. Lépe řečeno velkolepá svatba s těmi nejlepšími agenturami, které se postaraly o veškerou organizaci v areálu farmy Čapí hnízdo, která přinesla rodině Babišových tolik politických nepříjemností.

Řekl Andrej Babiš manželce, aby „držela hubu“?

Svatba Evy a Pavla

Manželé Pavlovi se poznali také v práci, v roce 1985 na posádkové ubytovně v Prostějově. Oba byli zadaní, a přestože už tou dobou nejspíš přeskočila aspoň jiskřička, našli si k sobě cestu až o několik let později už jako svobodní.

Eva Pavlová pochází ze Šumperka a Petr Pavel (61) se narodil v Plané u Mariánských Lázní. Proč se tedy v roce 2004 vzali v Olomouci? „V Olomouci jsme dva roky bydleli a pracovali a uzrálo tam rozhodnutí uzavřít manželství,“ uvedla pro Olomoucký Rej Eva Pavlová. „Olomouc je moc krásná, advent tam má své kouzlo, tak možná i proto naše rozhodnutí,“ dodala.

Svatba Pavlových na radnici byla spíše skromná až civilní, i když jistě také emočně silná. Z předchozího manželství má Eva Pavlová dceru Evu (*1992). Petr Pavel je otcem synů Jana (*1990) a Petra (*1993), oba má také s předchozí manželkou. Na konci roku 2022 byli společně prarodiči čtyř vnoučat.

Kdo v partnerství Pavel : Pavlová takzvaně „nosí kalhoty“?

Co mě na manželovi štve?

Monika Babišová se už v minulosti netajila tím, že jsou s Andrejem oba bouřliví. „Štve mě každou chvíli, ale zaručené je, když si všude rozprostře papíry. Všude jsou papíry,“ neskrývala rozhořčení pro deník Aha! Babišová je velkou milovnicí cestování a na cestách se zase snaží manžela přesvědčit, aby odložil alespoň telefon. „Vynadám mu a řeknu, ať aspoň trochu odpočívá… Snad má na dovolenou stejný nárok jako všichni ostatní,“ řekla webu LP-LIFE.cz.

Také Evu Pavlovou dokáže manžel vytočit. „Nejvíce mě zlobí, když mu vyžehlím košili, nachystám věci na nějaké jednání. A on se na poslední chvíli rozhodne, že pojede na motorce, protože je příznivé počasí a strčí si to do batohu,“ přiznala pro Aha!

Obě ženy jsou se svými partnerem už dlouhá léta, a tak není divu, že se najdou maličkosti, které je na jejich mužích dokážou naštvat. Přesto každá z nich za svým manželem stojí a obzvlášť v posledních dnech tvoří jeden z hlavních pilířů jeho psychické podpory.

Andrej Babiš i Petr Pavel přijdou do superdebaty na CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.