Celebrity

23. ledna 2023 12:29

Marie Makovská

Pavlová a Babišová jako nevěsty. Jaký byl jejich velký den a co je štve na manželech

Monika Babišová a kampaň

Moc podobností bychom mezi manželkami současných kandidátů na prezidenta nenašli – snad kromě lásky. Obě totiž měly za sebou již jeden nepovedený vztah, obě se se svými současnými manžely potkaly v práci a oba pánové si je dovedli k oltáři až jako druhou ženu v pořadí.

Eva Pavlová (58) i Monika Babišová (48) jsou veřejností jako potenciální první dámy bedlivě sledovány. Každým dnem se v médiích objeví fotky či informace ze života kandidátů na prezidenta i jejich manželek. Brzy nastane den, jenž bude pro oba páry zásadní. My se ale ještě před tím ohlédneme za jiným velkým dnem, který mnoho žen označuje za nejkrásnější v životě, a to je ten svatební.

Svatba Moniky a Andreje

Monika Babišová se poprvé vdala v devatenácti letech, ale manželství nevydrželo. Hlavním důvodem byla údajně mužova žárlivost. Andreje Babiše (68) poznala v Lovochemii, kam nastoupila jako sekretářka v roce 1992. Babiš byl jedním z ředitelů a byl ženatý. Rozvod se táhl velmi dlouho, a než byl její vyvolený volný, stihla porodit jejich dvě děti, dceru Vivien (*2000) a syna Frederika (*2004). Z předchozího manželství má Andrej Babiš ještě dvě další děti, Adrianu (*1979) a Andreje (*1983).

V roce 2017 konečně proběhla veselka. Lépe řečeno velkolepá svatba s těmi nejlepšími agenturami, které se postaraly o veškerou organizaci v areálu farmy Čapí hnízdo, která přinesla rodině Babišových tolik politických nepříjemností.

Řekl Andrej Babiš manželce, aby „držela hubu“?

Svatba Evy a Pavla

Manželé Pavlovi se poznali také v práci, v roce 1985 na posádkové ubytovně v Prostějově. Oba byli zadaní, a přestože už tou dobou nejspíš přeskočila aspoň jiskřička, našli si k sobě cestu až o několik let později už jako svobodní.

Eva Pavlová pochází ze Šumperka a Petr Pavel (61) se narodil v Plané u Mariánských Lázní. Proč se tedy v roce 2004 vzali v Olomouci? „V Olomouci jsme dva roky bydleli a pracovali a uzrálo tam rozhodnutí uzavřít manželství,“ uvedla pro Olomoucký Rej Eva Pavlová. „Olomouc je moc krásná, advent tam má své kouzlo, tak možná i proto naše rozhodnutí,“ dodala.

Svatba Pavlových na radnici byla spíše skromná až civilní, i když jistě také emočně silná. Z předchozího manželství má Eva Pavlová dceru Evu (*1992). Petr Pavel je otcem synů Jana (*1990) a Petra (*1993), oba má také s předchozí manželkou. Na konci roku 2022 byli společně prarodiči čtyř vnoučat.

Kdo v partnerství Pavel : Pavlová takzvaně „nosí kalhoty“?

Co mě na manželovi štve?

Monika Babišová se už v minulosti netajila tím, že jsou s Andrejem oba bouřliví. „Štve mě každou chvíli, ale zaručené je, když si všude rozprostře papíry. Všude jsou papíry,“ neskrývala rozhořčení pro deník Aha! Babišová je velkou milovnicí cestování a na cestách se zase snaží manžela přesvědčit, aby odložil alespoň telefon. „Vynadám mu a řeknu, ať aspoň trochu odpočívá… Snad má na dovolenou stejný nárok jako všichni ostatní,“ řekla webu LP-LIFE.cz.

Také Evu Pavlovou dokáže manžel vytočit. „Nejvíce mě zlobí, když mu vyžehlím košili, nachystám věci na nějaké jednání. A on se na poslední chvíli rozhodne, že pojede na motorce, protože je příznivé počasí a strčí si to do batohu,“ přiznala pro Aha!

Obě ženy jsou se svými partnerem už dlouhá léta, a tak není divu, že se najdou maličkosti, které je na jejich mužích dokážou naštvat. Přesto každá z nich za svým manželem stojí a obzvlášť v posledních dnech tvoří jeden z hlavních pilířů jeho psychické podpory.

Andrej Babiš i Petr Pavel přijdou do superdebaty na CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.