Celebrity

19. ledna 2023 16:27

Josef Šťastna

Další Mission Impossible v Česku? Petr Pavel vypadá jako starší verze Toma Cruise

Hollywoodští filmaři mají v oblibě silné lidské příběhy, které jsou na první pohled až neuvěřitelné. Možná se jednou filmového zpracování dočkají i prezidentské volby v ČR, kdy o přízeň voličů bojují dva bývalí komunisté. Někteří zahraniční pozorovatelé českých voleb mají jasno, že generála Petra Pavla (61) musí ztvárnit Tom Cruise (60).

Kampaň je vyhrocená a místy prezidentské volby připomínají mrazivý thriller. Pravda, někdy možná i nechutný horor. Pro mnoho lidí pak jde o neuvěřitelnou fantasy, protože nikdo nečekal, že v roce 2023 bude česká veřejnos muset rozhodnout mezi dvěma bývalými komunisty.

Realita a lidské životy mají ale smysl pro neuvěřitelné spirály a zákruty, takže skutečné příběhy jsou mnohdy nad fantazií i těch nejlepších scenáristů.

Někteří fanoušci si všimli velké podoby mezi generálem Pavlem a hollywoodským idolem Tomem Cruisem. Zajímavé je, že oba pány od sebe dělí jediný rok, Tom Cruise oslavil v létě 60. narozeniny, Pavlovi je 61, narozeniny slaví v listopadu.

Pokud by jednou američtí filmaři chtěli životní příběh Petra Pavla zpracovat, Cruise by byl skvělou volbou. Padají také vtípky, že Petr Pavel by se neztratil v dalším pokračování klasiky jménem Top Gun.

Své fanoušky má na sociálních sítích také druhý kandidát. Někteří lidé si všimli, že unavený Andrej Babiš začíná připomínat jednoho z lupičů z komedie Sám doma. Posuďte, zda šéfa hnutí ANO by mohl ve filmu ztvárnit Joe Pesci.

Babiš a Pavel chystají tvrdý střet

Expremiér Andrej Babiš a generál ve výslužbě Petr Pavel se střetnou v ostře sledované debatě na CNN Prima NEWS. Ostrou diskuzi s názvem Superduel: Bitva o Hrad můžete sledovat už 25. ledna od 20:15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.