Hanychová přiznala, že volila Babiše. Ten pán patří do důchodu, tvrdí Žilková

Prezidentské volby dokážou společnost rozdělovat na několik táborů. Kvůli odlišným politickým názorům se mohou hádat dokonce i členové rodiny. Spor ohledně preferovaných kandidátů na post hlavy státu teď zasáhl i Agátu Hanychovou (37) a Veroniku Žilkovou (61).

Do druhého kola prezidentských voleb postoupil Petr Pavel a Andrej Babiš. Některé známé osobnosti se za své stoupence veřejně postavily a prozradily, koho volily v prvním kole. Zatímco influencerka Agáta Hanychová podpořila bývalého premiéra Andreje Babiše, její maminka Veronika Žilková hlasovala pro Danuši Nerudovou.

Jak bude vypadat kampaň obou kandidátů před druhým kolem prezidentských voleb:

Hanychová je známá tím, že se za své názory nestydí, a ani tentokrát tomu nebylo jinak. „Volila jsem Andreje Babiše,“ prozradila bývalá modelka své preference. Naproti tomu Žilková o Babišovi nechce ani slyšet. Veřejně naopak prosazovala Nerudovou, která však do druhého kola nepostoupila. A jak přiznala sama Agáta, s jejím názorem se neztotožňuje ani její partner Jaromír Soukup (53), který je také proti Babišovi.

Veronika Žilková měla o své volbě jasno už od července. S Danuší Nerudovou sympatizovala hned z několika důvodů. „Zjistila jsem, že podporuje důchodce, homosexuální páry, uprchlíky. Vlastně to, co já jsem celý život dělala a vždycky jsem za to byla vysmívaná. Tyto aktivity se moc nenosily. Řekla jsem si: Ona snad spadla z nebe,“ prozradila v rozhovoru pro web iDNES.cz.

A co si myslí o těch, kteří se svou volbou rozhodli podpořit Petra Pavla nebo Andreje Babiše? „Je to nezralost českých voličů. Ještě nedozráli k ženě a k evropskému rozměru. Ona prostě je politička budoucnosti. A tito pánové v důchodu by opravdu měli být v důchodu,“ prohlásila drsně Žilková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.