Hanychová přiznala, že volila Babiše. Ten pán patří do důchodu, tvrdí Žilková

Prezidentské volby dokážou společnost rozdělovat na několik táborů. Kvůli odlišným politickým názorům se mohou hádat dokonce i členové rodiny. Spor ohledně preferovaných kandidátů na post hlavy státu teď zasáhl i Agátu Hanychovou (37) a Veroniku Žilkovou (61).

Do druhého kola prezidentských voleb postoupil Petr Pavel a Andrej Babiš. Některé známé osobnosti se za své stoupence veřejně postavily a prozradily, koho volily v prvním kole. Zatímco influencerka Agáta Hanychová podpořila bývalého premiéra Andreje Babiše, její maminka Veronika Žilková hlasovala pro Danuši Nerudovou.

Jak bude vypadat kampaň obou kandidátů před druhým kolem prezidentských voleb:

Hanychová je známá tím, že se za své názory nestydí, a ani tentokrát tomu nebylo jinak. „Volila jsem Andreje Babiše,“ prozradila bývalá modelka své preference. Naproti tomu Žilková o Babišovi nechce ani slyšet. Veřejně naopak prosazovala Nerudovou, která však do druhého kola nepostoupila. A jak přiznala sama Agáta, s jejím názorem se neztotožňuje ani její partner Jaromír Soukup (53), který je také proti Babišovi.

Veronika Žilková měla o své volbě jasno už od července. S Danuší Nerudovou sympatizovala hned z několika důvodů. „Zjistila jsem, že podporuje důchodce, homosexuální páry, uprchlíky. Vlastně to, co já jsem celý život dělala a vždycky jsem za to byla vysmívaná. Tyto aktivity se moc nenosily. Řekla jsem si: Ona snad spadla z nebe,“ prozradila v rozhovoru pro web iDNES.cz.

A co si myslí o těch, kteří se svou volbou rozhodli podpořit Petra Pavla nebo Andreje Babiše? „Je to nezralost českých voličů. Ještě nedozráli k ženě a k evropskému rozměru. Ona prostě je politička budoucnosti. A tito pánové v důchodu by opravdu měli být v důchodu,“ prohlásila drsně Žilková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.