Celebrity

5. března 2023 11:11

Vanesa Havlíková

Český lev a hvězdné páry: Affašová s Donutilem se usmívali, Třeštík zářil s Decastelo

Letošní filmové ceny Český lev jsou úspěšně předány. V kategorii nejlepší celovečerní hraný film vyhrál Il Boemo. Slavnostní večer si jako obvykle nenechalo ujít spoustu známých tváří ze světa showbyznysu. Jaké páry si daly s přípravami na významnou událost záležet a na červeném koberci zazářily?

Udílení filmových cen Českého lva patří každoročně k nejvýznamnějším událostem roku. Letošní rok byl ještě o něco zajímavější, protože se jednalo o jubilejní třicátý ročník. Na galavečer, který se konal v pražském Rudolfinu, dorazilo mnoho známých párů. Někteří se objevili ruku v ruce na veřejnosti poprvé a někteří svou společnou účastí nijak nepřekvapili.

Poprvé společně na veřejnosti

Zcela poprvé se společně na tak slavnostní události objevili herečka a moderátorka Eva Decastelo (44) v doprovodu nového partnera, fotografa Tomáše Třeštíka (45). Přestože se svým vztahem už pár měsíců netají, pro někoho to stále mohlo být překvapením.

O něco větší pozdvižení způsobil scenárista Petr Kolečko (38), který si zřejmě konečně vybral svou vyvolenou a na červeném koberci se blýsknul s herečkou Denisou Nesvačilovou (31).

S novou partnerkou se na veřejnosti poprvé pochlubil i mladý herec Vojtěch Vodochodský (29). Herečka Sára Rychlíková je tak zapomenuta a jeho srdce nyní patří jedné z vítězek České Miss Essens Marii Danči.

Mohlo by vás zajímat: Denisa Nesvačilová vzala na vyhlašování filmových cen odvážný výstřih a Petra Kolečka

Nejsledovanějšími páry byly...?

Herec Adam Mišík (25) a modelka Natálie Jirásková (18) patří mezi nejnovější a zároveň nejsledovanější páry v českém showbyznysu. Nebylo tedy překvapením, že na událost dorazí pohromadě. Na červeném koberci jim to moc slušelo a s výběrem outfitu nešlápli vedle. Přestože si Mišík výhru v kategorii Nejlepší herec ve filmu Banger neodnesl, měl radost, že se to povedlo jeho kamarádovi Marsellu Bendigovi, který zabodoval v kategorii Nejlepší herec ve vedlejší roli.

Úchvatná byla také Sára Affašová (28), která dorazila společně s Martinem Donutilem (31). Herečka na slavnostní událost oblékla šaty od návrhářky Beaty Rajské. Dvojici to velmi slušelo, a dokonce prozradili i několik detailů o jejich plánované svatbě. Zejména to, že se bude konat v létě a bude pro rodinu a nejbližší přátele.

Přečtěte si také: Sára Affašová prozradila první detaily o svatbě s Donutilem. Bude na krásném místě

Mezi sledované páry patřili také Tatiana Dyková (44) s manželem Vojtou Dykem (37). Oba jen zářili, a to doslova. Vzali na sebe outfity s velmi výraznými třpytivými prvky. Táňa zvolila kabátek, který trochu připomínal župan, když ho ale sundala, outfit už vypadal o moc lépe.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.