Celebrity

19. ledna 2023 18:55

Tomáš Durčák

Adam Mišík dál rozmazluje dceru Kubelkové. K narozeninám jí dopřál velkou romantiku

Adam Mišík má nový singl

Dcera modelky a moderátorky Ivy Kubelkové (45) Natálie Jirásková se stala loni 1. listopadu plnoletou. Na ten nejkrásnější dárek k osmnáctinám od svého partnera, zpěváka Adama Mišíka (25), si však musela počkat až do nového roku. Mladý pár spolu totiž vyrazil za romantikou, památkami i jídlem na jih Evropy.

Adam a Natálie spolu už od listopadu loňského roku bydlí a ve společné domácnosti si zatím jeden druhého užívají plnými doušky. Strávili společně Vánoce a nový rok se rozhodli zahájit společnou cestou do Říma, kterou Natálie dostala ke zmíněným 18. narozeninám. Že spolu randí, veřejně oznámili v červnu loňského roku.

Řím Adam Mišík dost možná vybral proto, aby svou partnerku poučil, jaký sýr patří na těstoviny. „Já jsem takový autista, co se týče jídla, a jsou věci, které podle mě na jídlo nepatří. Třeba když dělám těstoviny, prostě tam patří parmazán. Natálka si tam chtěla dát eidam a já jsem tvrdě protestoval, že to je proti zákonům a že v Itálii by ji za to zavřeli,“ prozradil herec se smíchem již dříve webu eXtra.cz.

Romantika v Římě

„Děkuji za tento krásný narozeninový dárek, lásko. Jsem ti navždy vděčná,“ napsala Natálie na Instagram k několika fotografiím z Říma. „Miluji tě, palačinko,“ zareagoval na její post v komentářích Mišík, který na svůj účet pro změnu přidal krátký sestřih záběrů ze společné cesty do Itálie. Je zřejmé, že si pár kromě památek užíval především výbornou italskou kuchyni a zdejší víno.

Zdá se, že zamilované hrdličky nevynechaly žádnou z ikonických památek. Prošli se kolem Kolosea, malebnými římskými uličkami či okolo Památníku Viktora Emanuela II. oslavujícího sjednocení Itálie a nechyběla ani návštěva Vatikánu, kde se 5. ledna konal pohřeb bývalého papeže Benedikta XVI.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.