Celebrity

26. prosince 2022 17:15

Eliška Reiglová

Adam Mišík si užil Vánoce s Natálkou Jiráskovou. Náladu mu zvedly svůdné křivky

Zpěvák Adam Mišík (25) a jeho přítelkyně Natálie Jirásková (18) spolu bydlí jen krátce, zatím se ale zdá, že společná domácnost jejich vztahu svědčí. Hrdličky se stále nacházejí ve fázi prvotní zamilovanosti a na sociálních sítích dávají na odiv, jak velké jiskry mezi nimi přeskakují. A to i během vánočních svátků, během kterých se Mišík dočkal pod stromečkem nadílky ještě před Štědrým dnem.

Přestože jsou mladí a mohli by si ještě dovolit pár bouřlivých let, zdá se, že Adam Mišík a Natálie Jirásková upřednostňují klidný život ve dvou. Nad jejich vztahem se zatím ani nezakabonil jediný mráček a společná domácnost na tom nic nemění. Přiznali sice, že se občas pohádají, ale to jen kvůli malichernostem.

Společné bydlení

Natálii Jiráskovou na jejím partnerovi zatím nic moc nerozčiluje, ani typicky chlapské vlastnosti, které pak ženě mohou komplikovat údržbu domácnosti. Když už dojde na hádku, většinou se tak děje kvůli jídlu. Je tedy jasné, že nejde o nic zásadního a že tichá domácnost není na pořadu dne.

„Já jsem takovej autista, co se týče jídla, a jsou nějaký věci, který podle mě na jídlo nepatřej. Třeba když dělám ty těstoviny, tak tam prostě patří parmazán a Natálka si tam chtěla dát eidam a já jsem tvrdě protestoval, že to je proti zákonům a že v Itálii by ji za to zavřeli,“ prozradil se smíchem Mišík webu eXtra.cz.

Adam Mišík si Vánoce vychutnal po boku Natálky Jiráskové.

Posted by Partička on Monday, December 26, 2022

Žhavé Vánoce

Že jiskra mezi mladičkou modelkou a zpěvákem ještě rozhodně nevyhasla dokazuje i fakt, že některé z intimnějších chvilek sdílejí na sociální sítě. Pořádně okořenit si umí nejen běžné chvilky, ale i sváteční momenty.

Na Instagram Adam Mišík sdílel fotografii své partnerky u nazdobeného vánočního stromečku, u nějž klečela jen v tričku a úsporném spodním prádle. O tak pikantní pohled se musel zpěvák pochopitelně podělit, aby bylo jasné, že skutečně je mu co závidět.

Sdílejte článek
Štítky jídlo Instagram Vánoce vztah sociální síť Štědrý den Adam Mišík Natálie Jirásková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.