Celebrity

24. září 2022 06:30

redakce Prima Ženy

Adam Mišík o mladické nerozvážnosti: Za kariérou musí být pokora a úsilí

Mišíkovo setkání s Bradem Pittem

Adam Mišík (25) v 7 pádech Honzy Dědka promluvil o své dlouholeté herecké kariéře a o tom, proč nedostudoval konzervatoř. Řekl také, proč se kromě herectví věnuje i hudbě a co by si měl s věkem uvědomit každý umělec, který se chce nadále posouvat.

Adam Mišík, syn uznávaného hudebníka Vladimíra Mišíka, má muziku v genech. Přesto první, čemu se začal věnovat, bylo herectví, a to v pouhých 7 letech. Teď už má za sebou hned několik rolí, a to i přesto, že nedostudoval konzervatoř. Jeho talent se zkrátka zapřít nedá.

Vyhazov z konzervatoře

„Můj první film byl s Honzou Hřebejkem Kráska v nesnázích a od té doby to nějak plácám,“ řekl Adam Mišík v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. A nelhal. Hrál jak v dramatu, tak v komedii nebo filmovém muzikálu. Škála toho, co dokáže před kamerou, je opravdu pestrá. Na škole se toho přitom moc naučit nestihl.

„Na konzervatoři jsem dlouho nevydržel, respektive mě vyhodili, takže to spíš oni nevydrželi dlouho se mnou,“ zasmál se herec a zpěvák, který je nyní známý také tím, že je prvním přítelem dcery Ivy Kubelkové, mladičké Natálie.

Úspěch není navždy

Zatímco před kamerou dostává Adam Mišík pokyny a scénář je jasný, v hudební tvorbě má svobodu. „Hudba je fajn v tom, že člověk má možnost být svým pánem. Jsem proto rád, že mám vedle herectví i hudbu,“ přiznal zpěvák, který má svobodomyslnou duši.

Už nespočet mladých umělců bylo vystřeleno v nízkém věku ke slávě jen proto, aby se po nich o pár let později slehla zem. Podle Adama Mišíka se totiž především v pubertě snadno zapomíná na to, že úspěch si člověk musí zasloužit a dřít pro něj.

„Asi každý, kdo zažije úspěch jako mladej, si neuvědomuje, že to netrvá navždy. A za kariérou, která trvá, musí být pokora a úsilí. Není to jednoduchý. V šestnácti člověk neví, co se děje,“ dodal.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.