Celebrity

20. září 2022 18:15

Josef Šťastna

Jirásková s Mišíkem v černé zářili. Premiéru Bangeru ale ovládli bratři Bendigové

Kontroverzní snímek z drogového prostředí Banger mohli diváci poprvé vidět na filmovém festivalu v Karlových Varech. Nyní se uskutečnila také premiéra pro pražské publikum, čehož využil představitel hlavního hrdiny Adam Mišík (25) a vyvedl do společnosti okouzlující partnerku Natálii Jiráskovou (17). Největšími fešáky večera ale byli bratři Bendigové.

Natálie Jirásková na slavnostní premiéru doprovodila svého miláčka Adama Mišíka a oba se sladili do černé variace. Na červeném koberci ale zářil hlavně Marsell Bendig (23), kterého na premiéru doprovodil jeho stále ještě známější bratr Jan (28). Vypadalo to, že s outfitem jim pomáhal zkušený stylista. Oba sourozenci totiž byli na premiéře za velké fešáky.

Podívejte se, jak Mišík trávil dovolenou s Jiráskovou:

„Při některých příležitostech si člověk rád nechá poradit od stylisty. Když jde o velkolepou akci, stylista určitě pomůže. Pak jsou události, na něž si oblečení vybírám sám. Na Banger to bylo hodně narychlo. Měl jsem doma asi týden oblečení, na které jsem se díval – a nakonec jsem si říkal, že si to tedy vezmu a jdu do toho,“ popsal redakci webu Prima Ženy Jan Bendig, jak se na slavnostní akci připravoval. S bratrem volbu outfitu pro jistotu konzultoval po telefonu.

„Je pravda, že s bratrem jsme oblečení konzultovali. Říkal, že jde nakupovat, tak jsem mu volal a říkal jsem mu, v čem jdu já. Občas totiž natrefíme na stejnou věc – a ty si na akci vzít prostě nemůžeme, takže jsme si raději zavolali,“ dodal se smíchem zpěvák.

Velkou vlnu zájmu na premiéře filmu Banger vyvolali také rapper Sergei Barracuda a hlavně tiktokerka Anna Marie Purić. Ta na slavnostní akci vyrazila v průhledném topu a všem přítomným nabídla pohled na svá ňadra. Více snímků z premiéry filmu Banger najdete ve fotogalerii.

Sdílejte článek
Štítky film premiéra móda Adam Mišík Jan Bendig oděv Natálie Jirásková Marsell Bendig Sergei Barracuda

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.