Prima Ženy doporučují: 5 českých filmových pecek, které v březnu nepropásněte na prima+

Upoutávka - Pod Hladinou v květnu na prima+

Streamovací služba prima+ nabízí k přehrání více než dva tisíce titulů na jednom místě a v březnu se o několik dalších rozšířila. V seznamu novinek nechybí ani české hity, z nichž některé teprve minulý rok byly v kinech. Na jakých TOP 5 filmů se můžete v březnu podívat?

Jan Žižka (2022)

Velkofilm režiséra Petra Jákla, v němž hraje řada mezinárodních hvězd, se odehrává na konci 14. století, kdy se Jan Žižka a skupina jeho žoldnéřů starají o bezpečnost králova zástupce. Díky svým strategickým a bojovým schopnostem je brzy pověřen službou pro samotného krále, a když dostane úkol unést snoubenku Jindřicha z Rožmberka, zaplétá se do vysoké politiky, kde nemá jinou možnost než bojovat. FILM NAJDETE ZDE.

Minuta věčnosti (2021)

Kardiochirurg (Jiří Langmajer) je uzavřený člověk, který moc nekomunikuje ani se svou jedenadvacetiletou dcerou, kterou hraje Martina Babišová. Ta má vrozenou srdeční vadu a otec se ji rozhodne sám operovat. Poté se společně vydají na výpravu na severský ostrov, kde se budou snažit k sobě najít cestu. Když ale dcera zkolabuje, otec začíná mít pochybnosti. Co udělal špatně? Je s ní skutečně na výpravě, nebo je realita jiná? Podařila se operace? Musí přijít na to, co je realita a co je fikce. FILM NAJDETE ZDE.

Pánský klub (2022)

Terapie pro eroticky závislé může svést dohromady i skupinu velice nesourodých lidí, kteří na první pohled nemají nic společného. Nesmělý učitel Jiří Mádl má obavy z pikantních fantazií o svých studentkách. Notorický záletník Milan Šteindler má potřebu si dokazovat, že je chlap. Ajťák Martin Leták o sobě mluví jako o milovníkovi, ale nepůsobí tak. Scenárista Bolek Polívka už nechce pomýšlet na svou dlouholetou múzu a vyhořelý rocker Zdeněk Žák vypadá, že to nejlepší má za sebou. Zvládne tuto skupinku ukrotit psycholožka Kristýna Hrušínská, kterou brzdí kromě nezkušenosti i atraktivita? FILM NAJDETE ZDE.

Srdce na dlani (2022)

Bolek Polívka se v romantické komedii těší, že si v důchodu splní sen a stane se pouličním klaunem. Okouzlí přitom majitelku pojízdné kavárny Elišku Balzerovou. Není ale v jejich věku pozdě na osudovou lásku? Do jejich životů se navíc připletou i další lidé s vlastními problémy v intimní sféře. FILM NAJDETE ZDE.

Cirkus Maximum (2022)

Rodinný Cirkus Maximum už nevydělává. Principál se ho však nehodlá vzdát, přestože jeho dva synové v cirkusu svou budoucnost nevidí. Cirkusový život není jen tvrdá práce, ale i svérázný svět lidí, kteří mají rádi legraci a obětují se pro úspěch v manéži. Po otcově náhlé smrti se však bratři spojí a ke stému výročí uspořádají podle jeho přání velkolepou show. FILM NAJDETE ZDE.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.