Celebrity

2. března 2023 08:47

Eliška Reiglová

Hádkovi, Prezidentka nebo Samotáři! 100 filmů a seriálů, které můžete vidět už dnes

Máte rádi klasické české komedie? Baví vás nekonečné seriály? Nebo si raději vychutnáte temný detektivní příběh? Je tu služba pro celou rodinu. Podívejte se na 100 titulů, které najdete na streamovací službě prima+, nabízíme zábavu na každý den.

Filmy pro ženy

Než jsem tě poznala (2016)

V dojemném romantickém dramatu se věčná opitimistka Louise v podání Emilie Clarke po vyhazovu z bistra stane pečovatelkou. Na starost dostane Willa, ztvárněného Samem Claflinem, ze kterého autonehoda udělala paraplegika a vzala mu chuť žít. Jak si tito zcela rozdílní lidé navzájem změní životy?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Milý Johne (2010)

John Tyree v podání Channinga Tatuma a Savannah ztvárněná Amandou Seyfried pocházejí z odlišného prostředí. On slouží u Zelených baretů a opušťák ho přivedl do Jižní Karolíny, kde chtěl strávit čas s otcem. Ona si tam užívá prázdniny v honosném rodinném sídle. Během dvou týdnů se do sebe zamilují, ale prázdniny končí a jim nezbývá než se spoléhat na dopisy, které jsou jejich jediným zdrojem komunikace. Jejich vztah tak čelí mnoha zkouškám, ale až tragická událost mu udá směr.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Pravá blondýnka 1 a 2 (2001–2003)

Krásná Elle Woods v podání Reese Witherspoon má vše, po čem mohou dívky jejího věku toužit. Je přírodní blondýnkou, prezidentkou dívčího spolku, pochází z bohaté rodiny a má naprosto neodolatelného přítele, za kterého se touží vdát. On jí ale zasadí ránu, když místo žádosti o ruku vyrukuje s rozchodem, protože Elle je pro něj moc blond. Odjede studovat na Harvard a cílevědomá Elle se rozhodne udělat totéž. Na právnické fakultě ale nemá na růžích ustláno, jak předpokládala.

Vystudovaná právnička Elle se vrací růžovější a blonďatější. Nastoupila do advokátní kanceláře a plánuje svatbu s mužem svých snů. Pak ale zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech, a záhy se stane bojovnicí za psí práva. Tím si vyslouží vyhazov, což jí ale dá prostor se vydat do Washingtonu a vzít zákon do svých rukou. Zvládne jako asistentka kongresmanky ochránit zvířata, včetně maminky svého psa Bruisera?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

After: Polibek, After: Přiznání (2019–2020)

Hlavní hrdinka Tessa (Josephine Langford) je vzorná studentka, dokonalá dcera a věrná přítelkyně. Během prvního semestru na škole se hodlá soustředit na studium, ale plány jí naruší Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Neoblíbený a drzý mladík, od kterého Tessu všichni odrazují. On je ale přitažlivý jako magnet a v hodné holce probudí dosud nepoznanou vášeň. Intenzita jejich vztahu jí změní život.

Tessa a Hardin zcela propadli své lásce a obávají se jen toho, že jeden o druhého přijdou. Jejich strach se přiblíží realitě ve chvíli, kdy se Tessa dozví, kvůli čemu jí Hardin propadl a také jaké tajemství z minulosti před ní skrýval. Někdejšímu lamači dívčích srdcí teď hrozí, že zlomené srdce bude mít on. Dokáže vybojovat svou lásku zpět i přesto, že Tessa už není nevinnou submisivní dívenkou?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Jsem božská (2018)

Renee má lehkou nadváhu, nízké sebevědomí a neprestižní pracovní pozici v prestižní firmě. Touha po změně ji přivede na lekci spinningu, kde spadne z rotopedu a praští se do hlavy. Když se probere a podívá se do zrcadla, vidí najednou někoho úplně jiného – štíhlou krásku, která by mohla dobýt svět. To jí změní život, je v tom ale háček. Ve skutečnosti se totiž nic nezměnilo. Renee začíná flirtovat, snaží se o novou práci a cítí se božsky. Kdo se s ní setká, nestačí se divit. Nové sebevědomí s sebou ale nenese jen pozitivní změny.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Dámský klub (2018)

Čtveřice dlouholetých kamarádek má společnou zálibu v knihách, proto se pravidelně schází v knižním klubu. Jednoho dne se pustí do čtení erotického románu Padesát odstínů šedi, což v nich probudí touhu po prožití nových romantických dobrodružství. Jejich nudné každodenní životy se tak obrátí vzhůru nohama.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Seriály pro ženy

Zasněná láska (2018–2019)

Když Sanem v turecké telenovele zjistí, že ji rodiče chtějí provdat za jejího neúnavného nápadníka, rozhodne se osamostatnit a najít si práci. Začne pracovat v reklamní agentuře a její sestra doufá, že jí zde nešikovná dívka neudělá ostudu. Ani jedna netuší, že zde Sanem potká svou osudovou lásku.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Láska klepe na dveře (2020–2021)

Hlavní hrdinka turecké romantické komedie Eda je mladá a chytrá dívka, která z celého srdce nenávidí Serkana Bolata, protože zrušil stipendia na studium v zahraničí. Eda se s mužem potkává tváří tvář na univerzitě a nehodlá pohledného mladíka šetřit.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Příchuť lásky (2017)

Ferit je bohatý, úspěšný byznysmen, který si až chorobně potrpí na pořádek. Nejen v pracovním, ale i v soukromém životě. Nazli je chudá studentka gastronomie a zručná kuchařka, jejíž život je jeden velký chaos. Jejich náhodné setkání oběma obrátí život vzhůru nohama. Možná z toho bude i láska.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Recept na lásku (2020)

Majitel restaurace Özgüra na lásku nevěří, zato jeho nová sousedka by se i po karambolech v lásce vdávala hned. Jejich dohoda zní jasně: on ji naučí, jak získat muže, který se jí líbí. Ona ho na oplátku doprovodí na svatbu jeho sestry a bude předstírat, že jsou pár. Jenže i tahle zdánlivě jednoduchá dohoda se pro oba pěkně zamotá.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Doktor srdcař (2016)

Kardiochirurg Hugh Knight má slibně se vyvíjející kariéru, po řadě problémů ho ale lékařský tribunál za trest poslal do jeho bývalého bydliště Whyhope. Tam se z uznávaného odborníka stane obyčejný venkovský doktůrek. To, co se mu zdá jako nejhorší rok jeho života, ale nakonec může být tím nejlepším, co ho potkalo.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Viktorie (2016)

Seriál mapuje rané období vlády jedné z největších panovnic v dějinách. Výpravný seriál čerpá z historických pramenů i z deníků samotné královny a vykresluje její proměnu z dívky v dospělou ženu, která má na starosti vlastní rodinu i Spojené království.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Komedie

Šprtky to chtěj taky (2019)

Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) jsou nejlepší kamarádky a také nejlepší studentky ve svém ročníku. Na své spolužáky, kteří raději chodí na večírky, než by se učili, pohlížejí téměř až s odporem. Den před ukončením školy si ale obě uvědomí, že čtyři roky strávené v učebnicích jim nic moc nedaly a ony si mohly užívat stejně jako jejich vrstevníci. Rozhodnou se proto si v poslední školní den vše vynahradit a čeká je neobyčejná noc plná bizarních dobrodružství.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Podfukářky (2019)

Josephine (Anne Hathaway) a Penny (Rebel Wilson) pocházejí z odlišných světů. Josephine je elegantní Angličanka a Penny je neohrabaná Američanka, obě jsou ale zkušené podvodnice, které dobře vědí, jak přijít k penězům, každá svým jedinečným způsobem. Náhodné setkání z nich udělá kolegyně, mezi kterými ale pro jeden podfuk vznikne rivalita. Která z nich se nakonec přiblíží kořisti?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Růžový panter 1–2 (2006–2009)

Inspektor Clouseau v podání Stevea Martina v prvním filmu řeší vraždu a zmizení diamantu zvaného Růžový panter. Ve druhém pak řeší zmizení vzácných muzejních kousků, které má na svědomí zloděj Tornádo. Společně s Dream Teamem složeným z detektivů z celého světa procestuje různé země a svou nemotorností a nerozvážností způsobí řadu nešťastných příhod. Kromě krádeží se potýká i s nezdary v milostném životě. Dokáže nakonec zachránit situaci?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Před svatbou ne! (2001)

Matka Max (Sigourney Weaver) s dcerou Wendy (Jennifer Love Hewitt) se živí jako sňatkové podvodnice. Poslední podfuk jim ale nepřinesl tolik financí, kolik by potřebovaly k luxusnímu životu, a po zásahu finančního úřadu jim z něj nezbylo vůbec nic. Wendy se navíc chce osamostatnit, a tak matku přemluví k poslední velké akci v baště boháčů. Max v Palm Springs sbalí obstarožního multimilionáře a její dcera se omylem zamiluje do majitele baru, kterého původně plánovala jen obrat o peníze. O slovo se ale ještě přihlásí jejich poslední oběť.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Fakjů pane učiteli 1–3 (2013–2017)

Zeki Müller v podání Elyase M'Bareka je zloděj čerstvě propuštěný z vězení a více než po čemkoliv jiném touží po shrábnutí lupu, který před zatčením nechal u své kamarádky. Ta ho zakopala, aby se ujistila, že se s ním nic nestane. Udělala tak ale na stavbě, na jejímž místě už stojí nová školní tělocvična. Zekimu tak nezbývá než do ní jako zaměstnanec nastoupit, aby se ke svému pokladu dostal. Místo pozice školníka ale nedorozuměním dostane místo učitele a navíc je mu brzy přidělena třída odpadlíků, která je postrachem celé školy. Jak se mu bude dařit s dětmi, které nikdo jiný zvládnout nedokázal?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Děda, postrach rodiny (2020)

Malý Peter (Oakes Fegley) nadevše miluje svého dědečka (Robert DeNiro), a proto je nadšený, že se má přistěhovat k němu a rodičům. Radost ale rychle opadne, když zjistí, že jeho pokoj, jeho království, chtějí rodiče dát dědovi a jeho přesunout na půdu. Peter mu proto vyhlásí válku a naplánuje sérii naschválů, které ale nezůstanou bez odezvy. Válka je čím dál drsnější a vítěz může být jen jeden.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Amélie z Montmartru (2001)

Amélie (Audrey Tautou) našla ve svém bytě krabičku plnou vzpomínek a spontánně se rozhodla najít jejího majitele. Pokud to ocení, začne Amélie zasahovat jiným lidem do života, pokud ne, tak nikoliv. Postará se ale někdo o ni, zatímco se ona bude starat o ostatní?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Svatební pohromy (2020)

Každý zasnoubený pár touží po dokonalém svatebním dni. Když je ale na jeho plánování málo času, může to vést ke spuštění laviny nečekaných událostí, jež spojí lidi, kteří se dosud navzájem neznali.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Filmy pro děti

Asterix: Sídliště bohů (2014)

Je rok 50 před Kristem a téměř celá Galie je v obležení Římanů. Jedinou vesničku s hrstkou odbojných Galů si ale Julius Caesar ještě nepodmanil. Zbavit se jich hodlá tím, že vesničanům ukáže civilizaci ve formě monumentálních římských staveb, pročež ale chce vykácet lesy, na jejichž místě stane Sídliště bohů. Asterix a Obelix se ale své vesnice vzdát nehodlají a začnou vymýšlet, jak Caesara porazit.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Princ Krasoň (2018)

Touží po něm všechny princezny ze všech království. Princ Krasoň byl jako malý chlapec zakletý zlou královnou a od té doby se do něj zamiluje každá dívka, se kterou se setká. On chce ale najít pravou lásku, a tak se vydá na cestu za zlomením zlé kletby. Na té ho doprovází neznámý cizinec Lenny, ve skutečnosti dívka jménem Lenore, jediná v zemi, na kterou kletba neplatí.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Super mazlíčci (2019)

Toulavý pes Roger má odjakživa srdce na správném místě. Rád pomůže komukoliv v nouzi, ale to znamená, že občas musí okrádat rozmazlené domácí mazlíčky o jídlo. Takových je ve městě Robo City, kde vše obstarávají roboti, víc než dost. Bezstarostným dnům ale učiní přítrž šílený starosta, který se rozhodl lidi i zvířata vyhnat, aby vybudoval město robotů. Tulák Roger na záchranu města sám nestačí, a tak se spojí s mazlíčky a dobromyslným robotem Bobem. Dokáže tato nesourodá partička zachránit své domovy?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Letíme (2017)

Richard je vrabec a vědí to všichni okolo něj, jen on sám ne. Jako ptačího sirotka ho vychovala čapí rodinka a on je proto přesvědčený, že je čáp stejně jako jeho máma, táta i bratr. Když se ale jeho rodina vydá na zimu do teplých krajů, Richarda musí nechat doma. Ten ale nemá křídla pro nic za nic, a tak se vydá do Afriky na vlastní pěst. Po cestě potká bláznivou sovu Olgu, jejího imaginárního přítele Olega a ješitného papouška Kikiho, který se bojí výšek. Po cestě překonají řadu nástrah, ale ta největší je teprve čeká. Musí dostat Richardova čapího bratra ze spárů obrovského medojeda.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Ledová sezona (2016)

Lední medvěd Norm se vymyká všemu, co se o ledních medvědech traduje. Není obávaným lovcem a naopak považuje tuleně za kamarády. Ke štěstí mu stačí, když se dobře baví a když ho neotravují turisté. O tento pohodový život ho ale chce připravit projektant, který se rozhodne přímo na jeho ledovém dvorku vybudovat obchoďák a apartmány. Norm se proto se třemi lumíky vydá do New Yorku tento plán překazit, brzy ale zjistí, že bez lidských spojenců se neobejde.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Pračlověk (2018)

Dug je mladík žijící v době kamenné, jehož nejlepším přítelem je čtyřnohý Čenich. Jeho dosud klidný život naruší padouch lord Bafoň a doba bronzová. On se proto rozhodne osud svého kmene vsadit v podivné hře, v níž tým lidí kope do kožené koule. Dokáže několik nemotorných pralidí včetně sebe naučit hrát fotbal a zachránit své území?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Čtyřlístek ve službách krále (2013)

Fenka Fifinka, kocour Myšpulín, prasátko Bobík a zajíc Pinďa, hrdinové legendárního českého komiksu Čtyřlístek, se vydávají na další dobrodružství. Fifinku k narozeninám přátelé vezmou na výlet do Prahy. Zavítají i do Zlaté uličky, kde potkají podivného lva, který je odvede na setkání s Rudolfem II. do hrobky českých králů. Společně s ním se vydávají na honbu za kamenem mudrců, který může panovníka zachránit před zlomyslným magistrem Kellym.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Addamsova rodina (2019)

Výstřední Addamsova rodinka se v roce 2019 dočkala animovaného zpracování. Tentokrát se přestěhovala do nové čtvrti, kde přátelství Wednesday s dcerou sousedů vyvolá válku mezi rodinami. Jak to jen dopadne?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Mazel a tajemství lesa (2021)

Děti ze skautského oddílu si užívají léto přesně podle svého gusta. Na prázdniny odjely do lesní oblasti v horách, kde spí v týpí, myjí se v potoce a jídla vaří na ohni. Báječné chvíle ale mají hořkosladkou pachuť, protože krásný kus českého lesa si mohou užívat naposledy. Plánuje se v něm totiž těžba lithia.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Princezna zakletá v čase (2020)

Zlá čarodějnice Murien uvrhla na princeznu Ellenu kletbu, která se má vyplnit v den jejích dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Když se začíná blížit tma a vše se zdá být ztracené, Ellena se znovu probouzí v den, který už prožila. Aby zachránila sebe i království, musí se kletbě postavit. Naštěstí na to nebude sama.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Seriály pro děti

Kniha džunglí (2010)

Ztracenému chlapci Mauglímu džungle otevřela svou náruč, vychovala ho a naučila všemu, co musí každý obyvatel pralesa znát. S přáteli zažije řadu dobrodružných příhod a také se postupně z dítěte džungle stane člověkem.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Oskarova oáza (2011)

Malá hladová ještěrka Oscar to nemá zrovna lehké. Život na poušti sám o sobě není peříčko, jemu ho ale komplikují i kuřata, která mu jdou po krku, a nepřátelské surikaty. Za zády mu také neustále stojí trojice kvítek, která mu seberou vše, co má, ať je to cokoliv, a pronásledují ho kamkoliv, jen aby mu dělala naschvály. Oscara proto čeká spousta dobrodružství.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Ovečka Shaun (2007–2020)

Shaun není ovečka, která by chodila se stádem, naopak stádo chodí za ním. Často tak mění pastvinu v hotovou spoušť a pasteveckému psovi Bitzerovi nezbývá než se snažit před farmářem utajit, jaké neplechy se ovce dopouštějí. Se Shaunem je zkrátka každý den novým dobrodružstvím.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Všemocný Mike (2019)

Mike je roztomilý mopsík, který se beznadějně zamiloval do krásné psí sousedky. Rád by se ucházel o její srdce, ale má to háček. V cestě mu stojí dva zlomyslní mývalové, kteří jsou odhodlaní překazit vše, o co se Mike snaží.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Včelka Mája

Legendární včelka Mája je hlavní postavou animovaného vyprávění o ní a jejích přátelích. Zpívá si melodii, kterou zná každý, a jde o nesmrtelnou klasiku, na kterou se spolu s dětmi rádi podívají i někteří dospělí.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Filmy pro muže

Hobit 1–3 (2012–2014)

Hlavní hrdina Bilbo Pytlík se ve filmové trilogii Hobit vydává na řadu dobrodružství. V prvním snímku s podtitulem Neočekávaná cesta je jeho cílem si znovu nárokovat ztracené trpasličí království Erebor. V pokračování s podtitulem Šmakova dračí poušť se s čarodějem Gandalfem a třinácti trpaslíky vydává na této cestě dál a musí čelit nebezpečí v podobě Šmaka. Bitva pěti armád pak celé epické dobrodružství uzavírá.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Rocky 1–5 (1976–1990)

Sylvester Stallone se v sérii boxerských filmů představuje jako hlavní hrdina Rocky Balboa. Ten zasvětil svůj život boxu, ale úspěchy začal slavit až v pozdějším věku, kdy se mu podařilo několikrát obhájit titul světového šampiona. Kromě aktuálních soupeřů řeší také svůj milostný život a podporu v těžkých časech nalézá na nečekaných místech. Kolikrát se dokáže zvednout ze dna?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Švédský novinář Mikael Blomkvist po prohraném soudním sporu s Hans-Erikem Wennerströmem, o němž napsal negativní článek, dostane nabídku, kterou se svou pošramocenou pověstí nyní nemůže odmítnout. Na pozvání Henrika Vangera odjede na sever vyřešit zmizení a pravděpodobně i vraždu jeho neteře Harriet. Ta zmizela už v roce 1966, její strýc ale za celý život nashromáždil mnoho informací, které mají Mikaelovi s vyřešením této záhady pomoct stejně jako asistentka Lisbeth, o kterou si zažádal. Jeho odměnou pak mají být prostředky k očištění pověsti.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Rain Man (1988)

Běžně akční hrdinové Dustin Hoffmann a Tom Cruise se v dramatu Rain Man představují jako bratři, kteří o sobě navzájem až do smrti svého otce nevěděli. Charles je podvodník, a když zjistí, že otec všechny své peníze odkázal jeho autistickému bratrovi Raymondovi, rozhodne se ho vyhledat a peníze získat. Přijde ale na to, že Raymond má geniální matematické schopnosti, a tak ho dostane z ústavu ven. Nemá přitom ani ponětí, jak s autistickým člověkem zacházet.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Fargo (1996)

Marge Gunderson je policistka a zrovna se nachází v pokročilém stadiu těhotenství, když musí zahájit vyšetřování strašlivého zločinu. Na zasněžené silnici v Severní Dakotě totiž byla nalezena tři těla – chladnokrevně zavražděný strážník a dva nevinní kolemjdoucí. Jerry Lundegaard je manžel, otec a obchodník s auty, který už nechce trpět v područí svého bohatého šéfa a tchána. Vymyslí ďábelský plán, jehož součástí je i únos vlastní ženy, za kterou chce vysoké výkupné, kterým by splatil dluhy z hazardu. Marge je nicméně mazaná a vše prokoukne.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Bitva o Sevastopol (2015)

Válečné drama Bitva o Sevastopol provádí jednou z nejdůležitějších bitev druhé světové války. Krásná mladá dívka Ljudmila Pavličenková vzala do ruky zbraň a stala se jednou z nejúspěšnějších snajperek tohoto válečného konfliktu. Co ji k tomu ale dovedlo? Byla hrdinkou, či prachsprostou vražedkyní?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Iluzionista (2006)

Iluzionista vystupující pod pseudonymem Eisenheim se narodil jako syn truhláře, toto řemeslo mu ale k srdci nepřirostlo. Už jako malý chlapec se potkal s kouzelníkem, který ho naučil řadu triků a sám netušil, jak moc mu tím změní život. V mládí se pak Eisenheim zamiloval do vévodkyně Sophie, stejně jako ona do něj, ale vzhledem k rozdílným původům jejich lásce nebylo přáno. Mladý iluzionista se proto vydal do světa, a když se vrátil do Vídně, jedno z jeho představení navštívil i korunní princ Leopold se snoubenkou Sophií. O Leopoldovi se říká, že ke svým přítelkyním se nechová dobře, a jednu měl dokonce zabít. Když podobný osud potká Sophii, která od něj chtěla utéct, zoufalý Eisenheim se vydává na cestu za spravedlností.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

jOBS (2013)

Ashton Kutcher v americkém filmu ztvárnil Stevea Jobse tak, jak fanoušci firmy Apple jejího spoluzakladatele neznají. Snímek provází jeho začátky na vysokoškolské koleji, založení Applu v garáži, ale stejně tak ukazuje jeho stinné stránky. Zachycuje ho jako nezodpovědného otce, sebestředného a výbušného manažera a člověka, který nesnese odpor.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Plán útěku 1–3 (2013–2019)

Ray Breslin v podání Sylvestera Stallonea se živí jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení. Jeho práce spočívá v tom, že se nechá zavřít, aby našel díru v bezpečnostním systému a dokázal zpoza mříží utéct. Tyto schopnosti jsou mu užitečné, ale život mu také napříč filmovou trilogií komplikují.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Podfukáři (2013)

Skupina kouzelníků s názvem Čtyři jezdci není žádnou obyčejnou partičkou amatérů, kteří si hrají s kartami a šátky. I proto po nich jdou FBI a Interpol. Tito iluzionisté totiž během svého vystoupení vyloupili banku a peníze rozdali publiku. Vyšetřovatelé přitom ještě vůbec netuší, s jakým soustem se vlastně potýkají.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Expendables: Postradatelní 1–3 (2010–2014)

Hlavní hrdina Barney a jeho banda žoldáků ze staré školy se potýkají s náročnými úkoly, které pro jejich obtížnost zvládnou jen oni. Kromě toho ale řeší i mezilidské vztahy přímo ve své skupině a také vlastní integritu.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Vlk z Wall Street (2013)

Snímek Vlk z Wall Street vykresluje doby, kdy toto království newyorské burzy zažívalo své nejdivočejší chvíle. Během minuty se daly vydělat miliony, o krásné ženy na luxusních jachtách nebyla nouze, alkohol tekl proudem a drog byl dostatek. Každý nezřízený večírek však má své následky.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Zahraniční seriály

Sousedské noční můry (2014)

Dokumentární seriál popisuje příběhy lidí, kterým se soužití se sousedy proměnilo ve skutečnou noční můru. Ne vždy totiž může být mírumilovné, jak by si mnozí přáli.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Exit (2019)

Norský seriál se prezentuje jako pseudodokument o životě čtyř finančníků a je komediálním dramatem, které má základy ve skutečných historkách z norské finanční scény. Drogové večírky, předstírání rodinné idylky a pobývání v luxusních kancelářích tvoří neudržitelný egotrip.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Most (2011)

Ve skandinávském seriálu řeší vyšetřovatelé nejen záludné případy, ale také své vlastní soukromé životy.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Noční recepční (2016)

Jonathan Pine dříve sloužil v armádě, dnes je z něj ale jen hotelový recepční, který si zpestří život spoluprací s důstojnicí britské tajné služby. Musí tak zjistit, co britská a americká tajná služba mají společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Musí se proto dostat do blízkosti největšího obchodníka a jeho kumpánů.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Dicte (2014)

Dánský krimiseriál vypráví o stejnojmenné hrdince, která je rozvedená novinářka žijící se svou dcerou Rose. Krátce po návratu do rodného města se dostane k děsivému případu ženy, které někdo vyřízl z břicha dítě, a chce ho za každou cenu vyřešit. Zjistí, že za celou situací stojí gang zaměřený na obchod s dětmi.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Komisař Maltese: Hon na mafii (2017)

Policejní komisař protidrogového oddělení Dario Maltese se v polovině 70. let v rodném městě vyrovnává se smrtí svého otce a u toho odhaluje spletitý systém korupce a bezpráví. Zjišťuje, že zločinci pracují po boku bohatých a mocných včetně vládních představitelů.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Pád (2013)

V seriálu ze Severního Irska se představí policejní komisařka Stella Gibsonová, která byla převelena z londýnské policie do Belfastu, aby zde pomohla dopadnout vychytralého sériového vraha. Zatímco absolvuje cestu z Londýna, divákům se představí samotný vrah Paul Spector. Policejní vyšetřování odkrývá příběhy rodin na straně obětí i vraha, jejichž životy zůstanou navždy poznamenány.

CELÝ SERIÁL MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Dokumentární / Životopisné

Šmejdi (2013)

Český dokument natočený převážně skrytými kamerami ukazuje realitu předváděcích akcí zaměřených na seniory. Zdánlivě nevinné zájezdy s obědem zdarma jsou jen krycím manévrem pro manipulaci, která má donutit bezbranné staré lidi k nákupu předražených produktů. Autorky filmu v převleku navštěvovaly akce, kde prodejci důchodcům vymývají mozky a přítomnost mladých lidí je nežádoucí. Mimo to v dokumentu promlouvají také poškození senioři a řada odborníků.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Božská Florence (2016)

Životopisný snímek byl inspirován ženou jménem Florence Foster Jenkins, která žila v letech 1868 až 1944. Byla závratně bohatá a měla snad vše, o čem mohla snít, až na jedno – pěveckou kariéru, po které zoufale toužila. Její oblečení bylo okázalé, ale její pěvecké schopnosti velmi chabé. V roli ženy, jež se považovala za geniální operní pěvkyni, byť její zpěv byl nesnesitelný, se představila Meryl Streep.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Občan Havel (2007)

Snímek dokumentaristy Pavla Kouteckého byl jeho dlouholetým posláním. Po třináct let se mu dostávalo privilegia natáčet Václava Havla nejen v práci, ale i v soukromí, díky čemuž se dostal do míst, kam se jen málokdo podívá. Po jeho tragické smrti na jaře 2006 se režie ujal Miroslav Janek a probíráním se stovkami hodin natočeného materiálu, z nichž vznikl neobyčejný dokument, mu vzdal hold. Snímek ukazuje Václava Havla nejen jako prezidenta, ale i jako obyčejného člověka.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Rivalové (2013)

Mezi Jamesem Huntem a Niki Laudou panovala ve Formuli 1 taková rivalita, že dodnes nemá obdoby. S nadhledem ji zachytil životopisný snímek Rivalové, který ukazuje nezkrotnou touhu po vítězství a také to, že i soupeři si mohou navzájem být inspirací.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Železná lady (2011)

Bývalá premiérka Spojeného království Margaret Thatcher pro svou nekompromisnost získala přezdívku Železná lady. V 90. letech odešla z předsednictví britské vlády, ale politice se věnovala dál. V roce 2008 se ale začaly objevovat první zprávy o jejím zhoršeném duševním zdraví. Životopisný snímek zachycuje její poslední léta, přemítání o nejdůležitějších událostech jejího života a halucinace, kterými trpěla.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Meky (2020)

V dokumentárním snímku Šimona Šafránka hudebník Miro Žbirka odhaluje příjemná i potemnělá tajemství svého života. O tom, jaký byl rocker, jak se vyrovnával s těžkými zkouškami osudu a o tom, že občas se vyplatí jít vlastní cestou, i když ostatní křičí, že tudy se vydávat nemáte.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

V síti (2020)

Celkem 2 458 potenciálních sexuálních predátorů potkaly tři herečky v kulisách tří dětských pokojíčků za pouhých 10 dní. Dokumentární snímek Víta Klusáka a Barbory Chalupové otevřel téma zneužívání dětí na internetu. Muži lačnící nejen po nahých fotografiích údajných dvanáctiletých dívek netuší, že tentokrát na lovu nejsou jen oni.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Masaryk (2016)

Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí Jana Masaryka pojednává o muži, který sváděl vnitřní boj. Byl stejně tak extravagantní umělec jako úředník a diplomat. Jeho smrt je opředena tajemstvím a přesně takový byl i jeho život. V hlavní roli Karel Roden.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

České klasiky

Slavnosti sněženek (1983)

Dva myslivecké spolky, jeden zastřelený kanec a hádka o to, komu zvíře náleží. Filmová adaptace stejnojmenné povídkové knihy Bohumila Hrabala, jež se odehrává v Kersku nedaleko Prahy, patří k největším kultům české kinematografie.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Slunce, seno, jahody (1983)

Oblíbená letní komedie odehrávající se v jihočeských Hošticích vznikla pod taktovkou režiséra Zdeňka Trošky. Sleduje osud rodiny Škopkových a studenta Šimona Pláničky, který do vesnice přijede na praxi a v místním kravínu hodlá experimentovat s dojivostí. To se nikomu nezdá, dokud se nerozkřikne, že Šimon má být synem vysoko postaveného funkcionáře. Kromě slavných herců ve filmu vystupují i samotní obyvatelé Hoštic.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Samotáři (2000)

Černá komedie z počátku milénia sleduje osudy dvacátníků a čerstvých třicátníků. Ti se koncem devadesátých let pokoušejí navazovat a udržovat milostné vztahy se všemi jejich klady, ale i zápory. Kultovní snímek, v němž nezapomenutelnou roli měl Jiří Macháček.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Discopříběh (1987)

Šestnáctiletý Jirka Horáček v podání Rudolfa Hrušínského nejmladšího žije s otcem na sídlišti v Plzni. Jeho dobře míněné rady ignoruje a raději chodí se svým kamarádem na diskotéky, kde se dvoří krásné Evě, od které ho neodrazuje ani fakt, že už někoho má. Nakonec ji ale nedobude a tím prohraje i sázku, což ho zavede do holičství. Pomalu si přestává rozumět i s otcem.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Kamarád do deště (1988)

Legendární krimikomedie v hlavních rolích se Sagvanem Tofim a Lukášem Vaculíkem vypráví příběh mladého číšníka Michala, který se dostane do maléru, protože byl okraden o tržbu, kterou po něm šéf chtěl donést do banky. Protože je v podmínce, předstírá, že se nic neděje, a požádá o pomoc svého kamaráda Tomáše, který si pro něj půjčí peníze od nebezpečného veksláka. Půjčka je ale jen na týden a ještě s vysokým úrokem, oba tak čeká náročné shánění peněz, během kterého rozpletou, kdo za přepadením vlastně stál.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Sněženky a machři (1982)

Povinný lyžařský kurz vidí studenti druhého ročníku pražského gymnázia jako dokonalou příležitost k troše rebélie. Jejich snahy o porušování pravidel narušuje přísný profesor Karda, jedinou výhodou toho, že vedoucím je zrovna on, je pro chlapce přítomnost jeho dcery Mariky. Drobné konflikty jsou jen špičkou ledovce, největší problém nastane, když studenti využijí odjezdu Kardy k tomu, aby popíjeli alkohol.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Jak utopit dr. Mráčka aneb konec vodníků v Čechách (1974)

Mladá vodnice Jana bojuje o domov své rodiny, který chce ambiciózní dr. Mráček na Kampě nechat zbourat. To by pro poslední dynastii vodníků v Čechách znamenalo jistou záhubu, a tak se tomu musí zabránit. I kdyby to znamenalo, že Mráček bude utopen.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Kouř (1990)

Je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový. Legendární píseň z filmu Kouř zná téměř každý. Mladý inženýr Mirek přichází do továrního města a odhaluje nejen to, jak moc je znečištěné město, ale i jak je znečištěná struktura totalitní společnosti. Přijde snad revoluce?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Na samotě u lesa (1976)

Scenáristé Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak v oblíbeném filmu popsali různé typy chalupářů. Josef Kemr v roli dědy Komárka nehodlá opustit chalupu, na kterou si udělali zálusk manželé Lavičkovi. Situace má nakonec zajímavé rozřešení, když pro ně Komárek začne postupně znamenat tolik, jako by byl člen rodiny.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Ostře sledované vlaky (1966)

První celovečerní film oceňovaného režiséra Jiřího Menzela a první role zpěváka Václava Neckáře. Snímek, který si vysloužil Oscara, líčí, jak se na malém venkovském nádraží projevují okupační léta, a zároveň sleduje příběhy jednotlivých hrdinů.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Vesničko má středisková (1985)

Ústředním motivem snímku je konflikt mezi řidičem družstevního náklaďáku Pávkem a závozníkem Otíkem, který je mentálně zaostalý. Scénář vytvořil Zdeněk Svěrák, film vykreslující střediskovou obec a její obyvatele se tak projevuje jeho typickým humorem.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Vrchní, prchni! (1980)

Knihkupec Dalibor Vrána je svůdník, který dostane v podstatě jakoukoliv ženu. Jeho činy ale mají své následky, a proto se musí pořádně otáčet, aby vydělal na alimenty. Úplnou náhodou ale zjistí, že svou situaci může vyřešit i jednoduše – stane se falešným číšníkem a inkasuje hosty restaurací. Díky tomu o peníze nemá nouzi, ale takové podvody nemohou vycházet věčně.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

České hity

Jan Žižka (2022)

Velkofilm režiséra Petra Jákla, v němž hraje řada amerických hvězd, se odehrává na konci 14. století, kdy se Jan Žižka a skupina jeho žoldnéřů starají o bezpečnost králova zástupce. Díky svým strategickým a bojovým schopnostem je brzy pověřen službou pro samotného krále, a když dostane úkol unést snoubenku Jindřicha z Rožmberka, zaplétá se do vysoké politiky, kde nemá jinou možnost než bojovat.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Láska hory přenáší (2022)

I v horském hotelu se dá prožít den tak šílený, že běžná denní realita se mu nemůže rovnat. Tři hrdinové, jejichž očima je příběh vyprávěn, to poznali na vlastní kůži. Nevěsta Alex se plaší, protože v den svatby se po jejím ženichovi slehla zem. Do pátrání po něm se zapojí také její matka a otčím, biologický otec ale stojí stranou, byť paradoxně to byl on, kdo viděl ženicha naposledy. Celá situace pak hraje do kapsy svůdníkovi Petrovi, který má na Alex zálusk.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Promlčeno (2022)

Karel Roden coby Radek po téměř 20 letech jede zpět do svého rodného města, aby nalezl jistou mladou ženu. V pátrání mu pomáhá rozhlasová moderátorka Eva, která jeho příběh živě odvysílá ve své noční show. Její touha po senzaci se jí ale vymkla z rukou a ona i posluchači nestačí zírat, když začnou na povrch vyplouvat nečekané okolnosti, kvůli kterým se musí zapojit i pražská kriminálka.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Jedině Tereza (2021)

Tomáš a Tereza se poznali na střední, kde mezi nimi přeskočila okamžitě jiskra. Po vysoké spolu zůstali v Praze a vše vypadalo dobře, dokud Tereza nepřistihla partnera ve zdánlivě choulostivé situaci. Tu jí ale kvůli pobytu na policejní stanici nemohl vysvětlit, a když přišel domů, našel prázdný byt s výzvou k odstěhování. Nehodlá se ale vzdát bez boje a napadne ho si přítelkyni získat zpět napodobováním scén z romantických filmů. Mezitím se o ni nicméně začne ucházet také někdo další.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Matky (2021)

V příběhu se představí čtyři kamarádky, které jsou sebevědomé, chytré a dokážou si život užívat. Rády spolu probírají muže, vztahy a také sex. Každá z nich buď dítě má, nebo ho čeká. A právě kolem toho se točí komedie, která zdaleka není jen pro ženy. Kriticky totiž nahlíží i do světa mužů.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Román pro pokročilé (2019)

Rudolf je po bolestivém rozvodu nucen se z luxusu ve velkoměstě odstěhovat do venkovského hotelu, kterého je spolumajitelem. Rád by se znovu usadil, ale jen horko těžko odolává svodům, které mu připravuje jeho prostopášný bratr Arnošt. Kromě osobních dilemat se musí vypořádávat také s válkou, kterou nechtě vyhlásil majitelce sousedního hotelu.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Špindl 2 (2019)

Česká zimní komedie přilákala v roce 2017 obrovské množství diváků a později se dočkala i pokračování s názvem Špindl 2. V něm se Renata, Eliška a Silvie vypořádávají s ne zrovna ideálními vztahy. Kde jinde je vyřešit než zrovna ve Špindlu?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Bábovky (2020)

Režisér Rudolf Havlík spolupracoval na scénáři k Bábovkám s autorkou knižní předlohy Radkou Třeštíkovou a tato spolupráce přinesla ovoce. Jedná se o vztahový propletenec, skládající se ze samých známých tváří, který dokáže, že některá setkání dokážou navěky změnit život.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Ženská na vrcholu (2019)

Svobodná matka a úspěšná majitelka bio kavárny Helena se na popud své tety Ely vydá s osmiletým synem Mikulášem strávit advent do hor. O seznamování sice nestojí, ale na vysokohorské chatě Samota pozná dva muže. Bratři Richard a Martin jsou odlišní jako den a noc – jeden je nadšený horal a milovník adrenalinu, druhý je člen horské služby, který miluje ženy a zábavu. Už jen díky nim se Helena nenudí, a to ještě netuší, že její starostlivá matka přemlouvá otce, aby se za dcerou a vnukem do hor také vydali.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Tady hlídáme my (2021)

Lesní inženýr Ivan a vědkyně Julie si po svatbě pořídili penzion na Šumavě, kam se posléze i s Juliinou šestnáctiletou dcerou Kačkou a jejím jezevčíkem Hugem nastěhovali. Manželé se ale o provoz moc nestarají a Kačku s Hugem napadne provozovat penzion pro psy a jejich páníčky. Když přijede zástup pejsků a jejich majitelů, začne se vše kupodivu ještě víc komplikovat.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Večírek (2021)

Když se skupina bývalých spolužáků na večírku dozví, že jeden jejich společných kamarád zemřel, rozhodne se vyrazit společně na jeho pohřeb. Nic se ale nevyvíjí tak, jak by mělo. Mluvit o skutečných pocitech místo lehkého škorpení je totiž mnohem složitější, než se zdá.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Bobule 1–3 (2008–2020)

Úspěšná česká komedie s hvězdným hereckým obsazením z prostředí krásné Moravy se dočkala tří filmů. V prvním se podvodníčci Honza a Jirka vydají ukrýt na Moravu. Ve druhém už je Honza napravený, ale zachraňuje průšviháře Jirku ze svízelné situace. V posledním už je Honza tátou i majitelem vinařství, ale Jirka mu znovu zkříží cestu.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Teorie tygra (2016)

Veterinář Jan se zhlédl v nedávno zesnulém tchánovi, o jehož životě vždy rozhodovala babička a nakonec rozhodla i o tom, kde bude pohřbený. Nerespektovala žádná jeho přání a Jan nechce dopadnout stejně, a když vyšetřuje papouška s podezřením na Alzheimera, rozhodne se, že toto onemocnění začne předstírat, aby neskončil pod úplnou nadvládou své ženy.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Vlastníci (2019)

Manželé Zahrádkovi chtějí společnými silami zachránit dům a novomanželé Bernáškovi se připojují. Paní Roubíčková jako správná pedantka kontroluje řádný průběh schůze, zatímco paní Horváthová nenechá nic bez komentáře. Tuto šestici doplňuje ještě několik svérázných obyvatel domu a je jasné, že domovní schůze se neobejde bez komplikací.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Šťastný nový rok (2019)

Parta kamarádek, jejich známí a také úplní cizinci se ve vánočním období sejdou ve Vysokých Tatrách. Někdo z nich bude čelit životním výzvám a prožívat neuvěřitelné trapasy, někdo naopak zažije velká dobrodružství a na někoho může čekat také láska. Všechny ale čeká jedno velké překvapení.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Přijde letos Ježíšek? (2013)

Romantická komedie vypráví příběh dvou rodin, podle kterých jsou Vánoce časem, kdy se mají plnit dobré skutky. Mladá Penélope nemůže otěhotnět a její mexická matka věří, že Pražské jezulátko je poslední nadějí na zázrak. Doprovází je José, který strávil v Mexiku 30 let a do rodné země se nerad vrací. Obává se totiž, co všechno na něj v Praze čeká.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Jan Palach (2018)

Životopisný snímek sleduje poslední měsíce Jana Palacha. Čerpá z dostupných faktických pramenů a zároveň přemýšlí, co se mladému studentovi honilo hlavou. O svém rozhodnutí neřekl matce ani přítelkyni.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Ženy v běhu (2019)

Věra je pevně rozhodnutá splnit poslední přání svého náhle zesnulého manžela, kterým bohužel pro ni bylo zaběhnout maraton. Rozhodne se proto si trasu rozdělit se svými třemi dcerami, se kterými má společné to, že ještě nezaběhly ani metr. Na trénink mají tři měsíce a trenér Vojta je navíc více než ochotný jim sestavit plán. Do běhání se ale žádná z nich moc nehrne – všechny mají starosti v osobním životě.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Exkluzivně

Prezidentka (2022)

Anna Geislerová jako první česká prezidentka Kateřina Čechová v romantické komedii prožila první rok v úřadu. Denně tvrdě pracuje a ze srdce touží po odpočinku, při kterém by nebyla sledována na každém kroku. Rozhodne se proto trochu zariskovat, vzít si paruku a v přestrojení se potají vytratit z Hradu. Během svého nočního dobrodružství se seznamuje se sochařem Petrem v podání Ondřeje Vetchého, kvůli kterému se začne vytrácet každou noc. On přitom nemá potuchy, s jak mocnou ženou tráví čas. Její noční výlety se ale provalí, a tak začne boj o lásku, na kterou má právo stejně jako obyčejní lidé.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Střídavka (2022)

Rodinné a partnerské zmatky. Taková jsou hlavní témata komedie Střídavka, v níž si hlavní hrdinové uvědomí, že spojení tří rodin vyžaduje plán. A i když si naplánujete, jak přežít komunikaci s bývalými partnery, péči o nevlastní děti a jak si udržet rozum, život si nakonec dělá, co chce.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Indián (2022)

Komedie v hlavní roli s Karlem Rodenem pojednává o Ondřejovi, který je sice výborný obchodník, ale zároveň arogantní workoholik. Při letu z americké Nebrasky ale dojde k události, která mu změní život – při přeletu nad rezervací, kde je zrovna pohřbíván indiánský náčelník, duch indiána narazí do letadla vtělí se do Ondřeje. Ten se ale hlasu ve své hlavě nehodlá jen tak vzdát.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Hádkovi (2022)

Byt dědečka, který je v nemocnici. V takovém prostředí se sejdou zcela odlišní bratři Hádkovi, kteří se i přes své rozdíly mají rádi, a jejich manželky, které se nemohou vystát. Na schůzku ale dorazí i otec bratrů a oznámí jim důležitou novinku – dědeček by se chtěl s celou rodinou vydat k moři, aby ho alespoň jednou v životě viděl. Škoda, že při každé schůzce se Hádkovi pohádají.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Pánský klub (2022)

Terapie pro eroticky závislé může svést dohromady i skupinu velice nesourodých lidí, kteří na první pohled nemají nic společného. Nesmělý učitel Jiří Mádl má obavy z pikantních fantazií o svých studentkách. Notorický záletník Milan Šteindler má potřebu si dokazovat, že je chlap. Ajťák Martin Leták o sobě mluví jako o milovníkovi, ale nepůsobí tak. Scenárista Bolek Polívka už nechce pomýšlet na svou dlouholetou múzu a vyhořelý rocker Zdeněk Žák vypadá, že to nejlepší má za sebou. Zvládne tuto skupinku ukrotit psycholožka Kristýna Hrušínská, kterou brzdí kromě nezkušenosti i atraktivita?

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Ženy a život (2022)

Eliška je ten typ dívky, o které se dá říct, že je tak hodná, až je hloupá. Její sestra Ilona je naproti tomu všehoschopná a volnomyšlenkářská. Přesto se společně vrhnou do budování rodinného podniku a Eliška zatím na popud maminky řeší také svůj vztah se samolibým sportovcem Petrem a pokládá si otázku, zda s ní má vážné úmysly. Co je ale problémem jejím, je problémem i celé její rodiny. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Minuta věčnosti (2021)

Kardiochirurg Jiří Langmajer je uzavřený člověk, který moc nekomunikuje ani se svou jedenadvacetiletou dcerou Martinou Babišovou. Ta má vrozenou srdeční vadu a otec se ji rozhodne sám operovat. Poté se společně vydají na výpravu na severský ostrov, kde se budou snažit k sobě najít cestu. Když ale dcera zkolabuje, otec začíná mít pochybnosti. Co udělal špatně? Je s ní skutečně na výpravě, nebo je realita jiná? Podařila se operace? Musí přijít na to, co je realita a co je fikce.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Srdce na dlani (2022)

Boleslav Polívka se v romantické komedii těší, že si v důchodu splní sen a stane se pouličním klaunem. Okouzlí přitom majitelku pojízdné kavárny Elišku Balzerovou. Není ale v jejich věku pozdě na osudovou lásku? Do jejich životů se navíc připletou i další lidé s vlastními problémy v intimní sféře.

CELÝ FILM MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Sdílejte článek
Štítky peníze dobrodružství láska rodina film seriály online seriál filmy online filmy seriály Eliška Balzerová PRIMA PLUS, a.s. prima+

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.