Lásce navzdory se hledá vyvolená pro zarputilého starého mládence Cana Yamana!

Lásce navzdory (1) - upoutávka

Neodolatelný chlap s dobrým postavením a dokonalou postavou, ale také zarputilý starý mládenec. Tím je jeden z nejlepších seriálových herců Can Yaman, tentokrát v roli ředitele firmy ve slavném tureckém seriálu Lásce navzdory z roku 2015. Podívejte se už teď na vtipné exkluzivní ukázky z jeho české televizní premiéry! Seriál Lásce navzdory si divačky zamilují na Prima LOVE od 3. března, každý den odpoledne hned ve dvou epizodách za sebou. Celkem je čeká 89 epizod seriálu. V předpremiérách navíc mohou seriál sledovat již nyní na prima+.

Turecký romantický komediální seriál Lásce navzdory byl poprvé uveden na televizní obrazovky na začátku července 2015 a je v pořadí teprve druhým, v němž fanynkami obletovaný herec Can Yaman exceluje. Tehdy mu bylo pětadvacet let.

Turecká romantika nepostrádá vtip

Defne (Açelya Topaloğlu) je mladá, půvabná, úspěšná a podnikavá dívka, která právě absolvovala studia na renomované turecké univerzitě. Má šanci získat skvělou práci, ale když má přijít na pracovní pohovor, zdrží ji hádka s bratrem. Siláckému Çınarovi (Eren Vurdem) se nelíbí její „příliš odvážné šaty. Aby měla klid, oblékne si Defne konvenčnější oblečení. Když se pak převléká v autě na parkovišti, narazí na cizího mladíka. Defne si myslí, že je to jenom sekuriťák. Jenže ve skutečnosti se jedná o ředitele celé technologické firmy.

Podívejte se už nyní na první setkání Yalina s Defne v práci. Ona ještě netuší, že on je ten velký šéf:

Yalin (Can Yaman) neprozradí, kým opravdu je, a jenom si z dívky utahuje. Když na to Defne konečně přijde, situace se rychle komplikuje. Rozhořčená Defne odchází. Yalin se chce omluvit, běží za ní a znovu ji přistihne, jak se převléká na parkovišti. Nečekaně se objevuje i Defnin bratr Çınar a rozzuřeně se na Yalina vrhne. Horší už to nebude? Omyl! Když Çınar náhodou poznává Yalinovu sestru Yeşim (Nilay Duru), teprve začíná to pravé romantické peklo.

Více erotického jiskření, než je zvykem

A ještě pár zajímavostí o žhavé novince. Přestože ve většině tureckých seriálů se kvůli konzervativnímu založení země postavy nelíbají, seriál Lásce navzdory, který můžete sledovat od 3. března v české televizní premiéře na Prima LOVE nebo na prima+ v předpremiéře, nabídne hned několik peprnějších scén. Představitelé hlavních rolí Can Yaman a Açelya Topaloğlu spolu během natáčení chodili i ve skutečnosti.

Yalin je pěkný provokatér. Dafne mu ale do náruče jen tak nevklouzne!

Postavy a herci seriálu Lásce navzdory

Defne Barutçu (Açelya Topaloğlu) Úspěšná počítačová vývojářka vyrůstala ve stínu svých bratrů v čele se siláckým Çinarem. Je půvabná, chytrá, podnikavá a velmi prostořeká.

Yalin Aras (Can Yaman) Mladý a pohledný ředitel technologické firmy pochází z vysoce postavené istanbulské rodiny.

Çınar Barutçu (Eren Vurdem) Sympatický, ale poněkud vznětlivý bratr Defne je pevně rozhodnutý ochránit sestřinu čest všemi prostředky včetně vlastních pěstí.

Yeşim Aras (Nilay Duru) Yalinova sestra vyrůstala skoro jako princezna, ale trápí ji bratrovy ochranářské sklony.

Sdílejte článek
Štítky hlavní role Prima Love televize Can Yaman herec oděv televizní premiéra prima+ Lásce navzdory turecký seriál Açelya Topaloğlu Eren Vurdem herci seriálu Lásce navzdory

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.