Celebrity

24. února 2023 06:50

Vanesa Havlíková

Božský Yaman se vrací. Od jednoho z prvních seriálů prošel velkou proměnou

Lásce navzdory (1) - upoutávka

Turecký herec, model, ale také právník. Can Yaman (33) si svým šarmem i věrohodně ztvárněnými milovníky podmanil zástupy žen. Za svoji dosavadní kariéru prošel hned několika proměnami. Jakou vizáž máte na idolovi s vypracovanou postavou a pronikavým pohledem nejraději?

Pohledný Turek zazářil již v několika  romantických seriálech. K těm nejoblíbenějším se řadí Zasněná láskaRecept na lásku či Příchuť lásky a početné zástupy především fanynek nezklamal ani v nejnovějším počinu – detektivně laděné sérii Barvy Palerma.

Velké divácké ohlasy ovšem sklízel hned od prvních rolí. Tou druhou byla postava šéfa firmy a zarputilého starého mládence v romantickém komediálním seriálu Lásce navzdory z roku 2015, který nabízí divákům již od 24. února exkluzivně online na prima+ spoustu vtipných zápletek. Po boku Cana Yamana uvidíte v hlavní roli také herečku Acelyu Topaloglu. Jejich postavy jsou sympatické a místo intrik, jak jejich vztah v seriálu zničit, se můžete těšit na úskoky, jak je dát společně dohromady. Hlavní hrdinové si navzájem byli sympatičtí i mimo seriál a v době natáčení spolu doopravdy začali chodit. Can Yaman si tak ne poprvé začal románek se seriálovou láskou i v reálném životě.

V seriálech prožívá pohádkové lásky, ale ve skutečnosti?

Během natáčení úspěšného seriálu Zasněná láska to totiž mezi Canem a herečkou Demet Özdemir (30) tak jiskřilo, že by se člověk opravdu divil, kdyby svou lásku neprožívali i mimo kameru. Sám Yaman přiznal, že tak velkou zamilovanost, jakou zažil po boku kolegyně Demet v Zasněné lásce, sám ještě nepoznal. Nicméně přes veškeré spekulace, kdy byli herci dlouhé měsíce osočováni, že spolu tajně randí, jejich vztah po konci natáčení výrazně ochladl a oba dva vždy vzájemný vztah dementovali.

Jak to má žhavý herec s partnerkami? Přečtěte si ZDE.

Kromě Acelye a Demet prožil Can románek v reálném životě také se sportovní reportérkou a televizní moderátorkou Dilettou Leottou (31), která pochází ze sicilské Katánie a s Yamanem se seznámili při natáčení seriálu v Itálii. Pár si byl opravdu velmi blízký. Trávili spolu veškerý volný čas a užívali si každé společné chvíle. Can se do půvabné blondýnky tak zamiloval, že ji na jedné z dovolených požádal o ruku. Diletta Leotta ale nemohla unést neustálý tlak od Yamana, který toužil potom aby se rychle vzali. „Nedalo se to vydržet,“ prozradila Diletta televizní moderátorce Silvii Toffanin a zároveň dodala, že právě kvůli tomu jejich vztah skončil tak brzy.

Podívejte se na tureckého herce, který je idolem mnoha žen:

V jakém seriálu se vám charismatický herec líbí nejvíce?

Původní název Inadina ask v překladu Lásce navzdory je seriál z roku 2015, ve kterém se můžete na Yamana těšit ještě jako na elegantního uhlazeného může, s delšími vlasy, licousy a knírem, typicky tureckého vzhledu.

O dva roky později v Zasněné lásce poté turecký idol prošel vzhledovou proměnou, kdy si nechal narůst polodlouhé vlasy a plnovous, díky němuž se proměnil v zcela jiného muže. Dosud největší proměnou, kdy ho málokdo poznal prošel ale během roku 2020, kdy se vystudovaný právník musel odebrat na třítýdenní vojenskou službu, která je v Turecku povinná. To, samozřejmě zahrnoval i fakt, že kromě obětování času, bude muset Can Yaman obětovat i svůj vzhled, aby se vešel do škatulky klasického vojáka během zkrácenné vojenské služby.

"V rámci vojenské služby v Turecku pro mě není možné, abych si tento účes nechal. Jsem povinen vlasy ostříhat. Díky tomu se mi ozvalo několik neziskových organizací, jež pracují s lidmi, kteří potřebují pomoci. Mohl bych jim tak darovat svoje vlasy, speciálně lidem, kteří trpí rakovinou," vysvětlil turecký herec, který za život už prošel několika proměnami.

Mohlo by vás zajímat: Herec Can Yaman ze Zasněné lásky se vrátil z vojny. U bran na něj čekala jeho největší fanynka!

Turecký herec se fyzicky rád mění dle svých rolí. Jakmile mu vojna skončila visáž opět začal měnit. Nechal si narůst znovu polodlouhé vlasy a vousy si nechal upravené do strniště. Aktuálně má Can vlasy dlouhé, které nosí sepnuté do drdolu a plnovous, o který pečuje a pravidelně zastřihuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.