Kristýna Hrušínská zapózovala jen pár týdnů po porodu. Ukázala odvážnou fotku s miminkem

Herečka Kristýna Hrušínská (37) se nechala originálně vyfotit se synem Jakubem, který se narodil teprve před pár týdny. Na vkusném snímku je nahá, odráží se v zrcadlové podlaze a v odrazu má těhotenské bříško.

Kristýna Hrušínská si užívá první týdny se synem Jakubem, který je třetím mužem v domácnosti. S manželem Matějem Balcarem (31) už totiž měli syna Vojtu (5). Mužský kolektiv Kristýna doma vítá, jak prozradila webu Prima ženy: „Užívám si to. Alespoň mám kolem sebe chlapy, kteří se o mě postarají a budou mě chránit.“

Co řekla Kristýna Hrušínská v Show Jana Krause:

Dcera Jana Hrušínského (67) a Miluše Šplechtové (65) se nechala zvěčnit jen v krajkových kalhotkách, přesto je fotka jemná a vkusná. Originální je v tom, že zobrazuje novopečenou maminku i se synem a v odraze pak období před porodem s těhotenským bříškem. „Před a po“, napsala herečka Hrušínská k fotografii na sociálních sítích.

„Focení proběhlo absolutně v klidu, ostatně Míša je profesionálka a zaměřuje se na focení novorozenců, takže jsme měly za necelé dvě hodinky hotové krásné fotky,“ prozradila webu Blesk.cz Hrušínská. Její sledující na Instagramu (především ženy) se nad fotkou rozplývají. Možná se zrodí nový trend a brzy fotky maminek před a po ve stejném stylu zaplaví internet.

Syna Jakuba si šťastní rodiče „nadělili“ krátce před Štědrým dnem jako ten nejhezčí vánoční dárek. Do nového roku jim tak přejeme hlavně zdraví a rodinnou pohodu.

Sdílejte článek
Štítky porod Instagram herec Štědrý den TV Prima Kristýna Hrušínská Matěj Balcar

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.