Celebrity

15. prosince 2022 12:55

Josef Šťastna

Herecká rodina se dál rozrůstá. Kristýna Hrušínská přivedla na svět zdravé miminko

Herečka Kristýna Hrušínská (37), která je dcerou Jana Hrušínského (67) a Miluše Šplechtové (65), přivedla na svět druhého syna. Na brášku Jakuba se nejvíce těšil pětiletý Vojta. Z dalšího potomka se raduje také režisér a scenárista Matěj Balcar (31), který si herečku ze slavné rodiny vzal v roce 2016.

Kristýna Hrušínská, která na sebe kromě uměleckého talentu nedávno upozornila také odvážnými fotografiemi pro jeden z pánských magazínů, oznámila narození syna na svém instagramovém profilu. Mezi prvními gratulanty se objevili herečtí kolegové Petr Vacek (57) či Jana Bernášková (41).

Co Kristýna Hrušínská prozradila o svém focení do pánského magazínu?

Jméno Jakub je hebrejského původu a podle Českého statistického úřadu ho v ČR nosí více než sto tisíc mužů. Vykládá se jako „ten, kdo se drží za patu“ nebo také jako „druhorozený“. Podle biblické tradice se totiž patriarcha Jákob při porodu držel za patu svého staršího bratra Ezaua.

Kristýna Hrušínská a Matěj Balcar měli svatbu v létě roku 2016. O veselce novináři nevěděli, až později Miluše Šplechtová v rozhovoru pro magazín Showtime potvrdila, že se její dcera vdala.

Manželé již doma měli pětiletého Vojtu, takže spokojená maminka bude žít v domácnosti už se třemi muži. To si ale určitě bude umět užívat. „Já si to užívám. Alespoň mám kolem sebe chlapy, kteří se o mě postarají a budou mě chránit. Nedávno jsme si ale pořídili fenku australského ovčáka, tak to můžeme vzít tak, že se nám domácnost trošku genderově vyvážila,“ prozradila okouzlující herečka webu Prima Ženy.

Sdílejte článek
Štítky miminko porod herec Jan Hrušínský Kristýna Hrušínská Matěj Balcar Miluše Šplechtová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.