Celebrity

13. července 2022 14:45

Josef Šťastna

Kdo všechno patří ke klanu Polívkových? Bolek ukázal čtyři děti ze šesti

Pokud některý český herec může říct, že ho na filmový festival do Karlových Varů doprovodil rodinný klan, je to Bolek Polívka (72). Když část své rozvětvené rodiny vyvedl na červený koberec, mezi fanoušky to začalo šumět dotazy, kdo je kdo. Většina filmových nadšenců určitě poznala Vladimíra Polívku (33), jehož maminkou je Chantal Poullain (65).

Bolek Polívka si slavnostní zakončení 56. ročníku filmového festivalu vychutnával na červeném koberci, jak je jeho každoročním zvykem. Společnost mu dělala jeho manželka Marcela (51), kterou si vzal v roce 2020 po čtyřiadvacetileté známosti.

S Marcelou vychovávají dceru Marianu a syny Jana a Františka Antonína. Na červeném koberci se vedle tatínka objevil také Vladimír Polívka, kterého má umělec s Chantal Poullain. Mladý Polívka vzal na červený koberec také svou přítelkyni Magdu. V Karlových Varech byl mladá herec i kvůli pracovním povinnostem, protože představoval film Slovo, ve kterém se před kamerou potkal s otcem.

„Je mi třiatřicet a už se necítím jako dítě slavných rodičů. Snažím se jen zůstat a neuhnout z cesty, protože to stálo dost energie, než jsem si vytvořil vlastní identitu. Táta je prostě dobrý chlap, je mi s ním hrozně dobře. Dostává tento rok cenu, což není přímo ten důvod, proč jsem tady, ale budu u toho hrozně rád,“ popsal v rozhovoru pro web Novinky.cz Vladimír vztah k tatínkovi.

Co prozradil Bolek Polívka o postelové scéně s Janou Balcarovou?

S dcerou Annou byl Bolek málo

V první polovině festivalu se v Karlových Varech objevila také herečka Anna Polívková (43), kterou si Bolek pořídil s herečkou Evelynou Steimarovou (77). Anička s otcem nevyrůstala, nemá ale pocit, že by ji to nějak negativně ovlivnilo v rozvoji. „Mě nikdy nenapadlo přemýšlet nad tím, že to je nějak špatně. S tátou stačily i dvě hodiny – a jako by to byl týden,“ svěřila se česká herečka v rozhovoru pro MF DNES.

Kromě Marcely Černé, Chantal Poullain a Evelyny Steimarové měl Bolek Polívka intenzivní vztah také se Stanislavou Polívkovou. Z něj vzešla nejstarší dcera českého komika a bonvivána. Kamila dnes pracuje jako scénografka a kostýmní výtvarnice, takže i ona má k divadlu blízko.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.