Celebrity

17. ledna 2023 20:01

Tomáš Durčák

Martin Donutil poklekl. Sára Affašová se pochlubila zásnubami i prstýnkem

Mají za sebou emočně nesmírně vypjatý rok, avšak do toho nového se rozhodli vyrazit se šťastnou novinou. Martin Donutil (31) a Sára Affašová (28) strávili konec roku mimo veřejný život i Českou republiku, aby společně překonali krutou ránu, která jim zhatila plány na založení společné rodiny. A herečka se nyní pochlubila, že společnou tragédii nahradili budoucím štěstím.

Ve Spojených státech strávil pár konec listopadu a začátek prosince, zatímco společně objevovali krásy New Yorku. Po návratu pak zamířili pro změnu na Slovensko do Tater, odkud sdíleli snímky například od Štrbského plesa.

Až nyní se však Sára Affašová rozhodla prozradit, že jejich dovolená v Americe nebyla jen o snaze vstřebat to minulé, ale položit základy pro něco budoucího. „No a ještě v listopadu na Times Square přede mnou Martin poklekl. #budemesebrat,“ napsala šťastná herečka na svůj Instagram.

Společná tragédie pár očividně posílila

Taková žádost o ruku musela pro Sáru být o to cennější, že jí tímto aktem Martin jasně ukázal svou nehynoucí lásku. Společná tragédie, při níž se páru v říjnu narodil tolik očekávaný chlapeček Matyáš, kterému však již netlouklo srdíčko, pár pravděpodobně ještě více stmelila.

Sára i Martin na snímcích z New Yorku září a usmívají se. Je z nich patrné, že jsou odhodláni spolu být napořád. Nezbývá, než jim k takto pozitivnímu vývoji pogratulovat a už nyní popřát jen to nejlepší do budoucích týdnů, měsíců i let.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.