Celebrity

24. listopadu 2022 18:51

Gabriela Kolinová

Sára Affašová se po ztrátě miminka vrací do života. Ozvala se z USA, děkuje příteli

Herečka Sára Affašová (28) prožila tu nejbolestivější ztrátu, která může ženu potkat. Porodila miminko, jemuž netlouklo srdíčko. Poté, co si sáhla na dno svých sil, se pomalu vrací do života. Sama poslala lidem zprávu, v níž děkuje za obrovskou vlnu podpory, které se jí dostalo. Velké poděkování také vyjádřila svému příteli Martinu Donutilovi (31).

Herečka Sára Affašová a Martin Donutil se po ztrátě miminka pokoušejí o návrat do běžného života. Načerpat novou sílu odjeli do Spojených států, přesněji do New Yorku, kam se herečka dlouho toužila podívat. Svým blízkým a fanouškům na Instagramu vzkázala, že si moc váží jejich podpory a příběhů, které jí posílali. Velmi jim to v jejich nelehké situaci pomohlo.

„Moc Vás zdravím. Chci Vám poděkovat za tu velkou vlnu podpory, kterou jsem od Vás dostala. Bohužel, i stovky a stovky podobných příběhů a tolik bolesti, která, troufám si říct, se díky tomuhle spolusdílení alespoň trochu rozmělnila. Každý příběh jsem si přečetla, všechny do jednoho,“ vyjádřila svůj dík Affašová.

Promluvila o veliké bolesti, která se ani slovy nedá popsat. „S každou z Vás jsem byla. Cítím s Vámi, skutečně. Vězte, že nejste samy. Jste silné a statečné a moc mě mrzí, že jste musely zažít tak silnou bolest, kterou asi, a snad, nikdo jiný nedokáže ani pochopit,“ napsala velice otevřeně a poděkovala za každou myšlenku, která jim s Martinem Donutilem pomáhala překlenout nelehké období.

Nejtěžší bylo si odpustit, říká otevřeně Affašová

Ztráta miminka mladému páru utřídila myšlenky a donutila přehodnotit životní priority. „Jsem zastánce toho, že vše se děje z nějakého důvodu. Nejtěžší bylo asi odpustit si, že jsem to ‚nedokázala‘. Už se takhle snažím nepřemýšlet. Hodně jsem hledala útěchu a oporu ve spirituálním světě. Musela jsem se naučit něco o sobě? Měla jsem si sáhnout do těch největších hloubek, abych se v životě posunula dál?“ zamýšlela se Affašová.

Na závěr mladá herečka dodala, že neztrácí víru. „Věříme celá rodina, že se nám brzy vrátí. Jsem o tom přesvědčená. A jedině tak se můžeme posunout dál. Žít dál je potřeba, i když mi to Martin musel často připomínat,“ svěřila se s tím, že její partner jí byl celou dobu oporou. A možná i on ji přiměl k tomu, aby na chvíli společně vyrazili do zahraničí, kde by mohli přijít na jiné myšlenky. „Odjeli jsme do New Yorku, vždycky jsem se sem chtěla podívat, a tak jsme tady. Je to tady celkem divoký, zatím si na to hektický tempo zvykám,“ uzavřela.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.