Celebrity

13. září 2022 14:16

Josef Šťastna

Kočendová promluvila o potratu. Vrátila se k momentu, kdy v 6. měsíci ztratila syna

Miss Natálie Kočendová (22) má za sebou dva hodně složité a bolestivé roky. V roce 2020 přišla o syna, který měl dostat jméno Nathan. Kočendová tehdy potratila v 6. měsíci těhotenství. Po dvou letech se k tragédii vrátila ve vzpomínkách.

Před dvěma lety prožila modelka a misska Natálie Kočendová obrovskou životní bolest, když v 6. měsíci potratila miminko, na které se těšila ona i její tehdejší přítel Lukáš Vlačuha, který je známý v showbyznysu jako pánský holič Laky Royal.

Oba tehdy prožívali nejhorší chvíle v životě. Natálka se ponořila do slz, Lukáš se snažil hodně pracovat a zapomenout na obrovskou bolest. Podnikatel pevně věřil, že až jeho partnerka najde sílu, pokusí se o miminko znovu. Nakonec se ale dvojice rozešla. Oba ale zdůraznili, že k rozchodu došlo v úctě a dál se budou respektovat jako lidé, které spojila zlá zkušenost.

Natálie Kočendová je stále plná smutku

Po dvou letech od tragédie Natálie Kočendová na svém instagramovém profilu věnovala nenarozenému potomkovi tichou vzpomínku.

„Chybíš mi, Nathánku. Rok zpět bych napsala, že jsem zdrcená... Ano, neskutečně mě to bolí. Ale dnes bych ti chtěla poděkovat za vše, co jsi mi dal a co jsi mě naučil. Miluji tě,“ uvedla žena, která drží titul Miss International Czech Republic 2020.

V červnu letošního roku se Natálie Kočendová a Lukáš Vlačuha rozešli. Nový vztah dosud ani jeden z nich nepotvrdil. Lukáš hodně sdílí snímky ze své práce, modelka dosáhla výrazného profesního úspěchu, když letos v Egyptě ovládla soutěž krásy Top Model of the World.

Jaká je situace kolem potratů v USA?

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina bolest Egypt těhotenství potrat Česko USA interrupce těhotentsví Natálie Kočendová Laky Royal Top Model of the World

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.