Celebrity

23. listopadu 2022 13:16

Šarlota Chmelařová

Kamila Nývltová promluvila o rodinné tragédii. Její maminka přišla o tři děti

Zpěvačka Kamila Nývltová se proslavila účastí v pěvecké televizní soutěži. Málokdo však ví, jak těžký a smutný příběh za sebou má její rodina. Čím si v minulosti musela projít?

O svých trápeních málokdo mluví nahlas. Když už však člověk najde vnitřní sílu na to svěřit se, jeho příběh většinou dodává odvahu a sílu ostatním lidem, kteří třeba zrovna také prožívají ve svém životě nějaké těžkosti. O jeden takový příběh se se světem podělila také zpěvačka Kamila Nývltová (33), které zemřela sestra Eliška (✝18).

Eliška se narodila s dětskou mozkovou obrnou a až do dosažení plnoletosti zůstala na úrovni dvouměsíčního miminka. Pro její rodinu toto období bylo pochopitelně velice náročné. Kamila navíc po sestřičce toužila a doufala, že v ní najde svou nejlepší kamarádku. „Těšila jsem se, protože jsem vyrůstala jako jedináček a všichni kolem měli sourozence,“ popsala své pocity zpěvačka v pořadu 13. komnata.

Sestřička se Kamile narodila, když jí bylo šest let. Její život se obrátil vzhůru nohama a vyrůstat vedle takto nemocného sourozence bylo psychicky náročné. Ve škole se jí její spolužáci často posmívali a měli nevhodné narážky a komentáře, se kterými se Kamila musela vypořádat. „Děti měly opravdu zlé narážky. Bylo mi to samozřejmě moc líto. Dnes, když jsou různé třídní srazy, bývalé spolužáky nevyhledávám, ani s nimi nechci trávit svůj čas,“ popsala zpěvačka.

Kamila Nývltová prozradila Agátě Hanychové své triky na péči o vlasy (2012):

Její rodina pochopitelně věnovala velkou část pozornosti nemocné Elišce. „Celý život ležela. Nikdy nechodila, nikdy nemluvila. Nemohla tedy ani říct, co ji bolí a trápí. Snažili jsme se ji pořád polohovat, aby neměla proleženiny, cvičit s ní, zkoušeli jsme snad všechno. Později měla umělou výživu do bříška, protože neměla pořádně vyvinuté polykací svaly. Bylo to opravdu jako když se osmnáct let staráte o miminko. Mívala také epileptické záchvaty, jezdili jsme dost často do nemocnice,“ vzpomínala Kamila Nývltová.

Rodina přišla ještě o dvě děti

Bohužel situace s nemocnou Eliškou nebyla první smutnou událostí, kterou si rodina musela projít. Ještě před tím, než přišla Kamila na svět, měla její maminka Iveta dceru a syna. Holčička se narodila v devátém měsíci mrtvá a chlapeček tragicky zahynul v roce a půl. „Tím, že mamka před tím přišla o dvě děti, tak si myslím, že jsem se narodila už se strachem z toho, že by o mě naši zase přišli, byla jsem vždycky na prvním místě, a pak tam byla Eliška, která byla opravdu nemocná,“ dodala Nývltová, jejíž rodina se musela vypořádat s řadou těžkých životních zkoušek.

Zpěvačka se také svěřila, že nedávno ukončila šestiletý vztah. S přítelem přitom plánovali budoucnost. „Oba jsme mluvili o svatbě, o rodině, ani nevím, co byl ten pravý důvod rozchodu, ale spíš jsme začali žít jako kamarádi,“ řekla Nývltová pro Super.cz. Aktuálně je sama a nikoho nehledá. Veškerou svou pozornost zaměřuje sama na sebe, práci a chce si dát čas vše zpracovat. „Cítím se fajn, mělo se to tak stát. Každý jsme chtěli jít jinou cestou, čekali jsme něco jiného. Je mi to líto, ze začátku si to vždycky malujeme jinak. Ale mám se hezky, zaměřuju se hodně na práci,“ popsala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.