Gwyneth Paltrow otevřela další tabu. Děti ničí vztahy, prohlásila herečka

Něžně vypadající blondýnka Gwyneth Paltrow (50) klame tělem. Ve skutečnosti je to pořádná dračice, která se nebojí otevírat tabuizovaná témata týkající se sexu a intimního života obecně. Nedávno promluvila také o tom, jak mohou děti negativně ovlivnit vztah dvou lidí.

Gwyneth Paltrow vypadá na svůj věk úžasně. Pro mnohé fanoušky bylo velkým překvapením, když si v roce 2008 založila blog jménem Goop. Nápad vznikl doslova v její kuchyni a herečka v něm postupně otevírala tabuizovaná témata a radila ženám. Na stránkách se objevují nejenom kosmetické a módní tipy, ale také erotické pomůcky, podcasty a rozhovory na zajímavá témata.

Jak se Ondřej Brzobohatý vyzná v erotických pomůckách?

Paltrow se proslavila svými otevřenými názory na sex a intimní život. Herečka například prodávala svíčku s názvem „Voní jako moje vagina“, která i přesto, že stála v přepočtu zhruba dva tisíce korun, byla beznadějně vyprodaná. Pro velký úspěch později následovala další verze, tentokrát pojmenovaná „Voní jako můj orgasmus“. Šokovala také přiznáním, že miluje anální sex, k němuž zároveň na svém webu zveřejnila detailní návod a tipy.

Před časem se tato hollywoodská hvězda ve svém Goop podcastu bavila se zpěvačkou Katy Perry (38) na téma vztahy. Došlo i na to, jak je mohou ovlivňovat právě děti. Podle všeho mohou být buď zdrojem pro jeho utužení, nebo naopak pro jeho rozbití. „Pro vztah je to těžké. Když se teď zpětně podívám na data sezdaných párů s malými dětmi, prostě to ničí vztahy,“ prohlásila se smíchem Paltrow a dodala: „Je to opravdu těžké!“

Role matky je ta nejhezčí v jejím životě

Zpěvačka její teorii potvrdila a dodala, že se dynamika vztahu po dětech mění. Na druhou stranu dodala, že pokud spolu partneři zůstanou na stejné vlně, mohou veškeré těžkosti zvládnout. „Myslím, že pokud jsou oba dva lidé ve vztahu ochotni na něm pracovat, je to pak mnohem jednodušší,“ odvětila Katy Perry. „Pokud si ale jeden myslí, že nic nemusí změnit, bude to velmi náročné,“ dodala.

Paltrow své děti přesto nadevše miluje a role matky je pro ni nepopsatelná. Se svým exmanželem Chrisem Martinem (45), frontmanem kapely Coldplay, má dvě děti – dceru Apple (18) a syna Mosese (16). Sňatkem se scenáristu Bradem Falchukem (51) navíc vyvdala dvě další děti – Isabellu a Brodyho, které jsou shodou okolností stejně staré jako její vlastní potomci.

Obě hvězdy se v podcastu shodly na tom, že ačkoliv je role matky náročná, je to zároveň to nejhezčí a nejpřínosnější v jejich životech. „Potom, co jsem měla Apple, jsem se už nikdy necítila sama. A to jsem si předtím občas připadala velice osaměle,“ svěřuje se Paltrow. Katy Perry, která má dvouletou dcerku s hercem Orlandem Bloomem (46), jí dala za pravdu. Svěřila se, že se předtím, než poznala bezpodmínečnou mateřskou lásku, cítila opravdu ztracená.

Jak vychovávat nevlastní děti?

Gwyneth Paltrow nakousla i téma, jak přistupovat k nevlastním dětem. „Kdyby mě někdo požádal o radu, řekla bych mu, aby se k nim od prvního dne choval jako k vlastním. Jen bych si přála, abych tohle věděla dřív,“ sdělila herečka svému muži v předešlé epizodě podcastu.

Herečka mluví otevřeně také se svými dětmi, kterým se snaží předávat rady v oblasti intimního života. Podle dvojnásobné maminky totiž ve vztazích často dochází k tomu, že se lidé až příliš začnou přizpůsobovat partnerovi a zapomenou na to, kým jsou. „Vždy budu své děti povzbuzovat k tomu, aby opravdu naslouchaly samy sobě, svým instinktům, tomu, co jim připadá správné – a aby na základě toho jednaly,“ uvedla v minulosti herečka pro Entertainment Tonight.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.