Celebrity

9. května 2022 09:55

Tomáš Durčák

Známé ženy, které vyrostly do krásy. V dětství se jim posmívali, teď oslňují davy

Met Gala 2022

Řada z nás dnes obdivuje dokonale vypadající celebrity na předních stranách magazínů, červených kobercích nebo jejich sociálních sítích. Pro některé tito lidé představují ideál krásy, pro druhé jsou vzorem jako osobnosti. Ne vždy si ale uvědomujeme, že mnoho z nich se takto rozhodně nenarodilo a k dnešní vizáži se museli léta propracovávat.

Kate Winslet

Hvězda Titaniku Kate Winslet (46) to v dětství kvůli své vizáži rozhodně neměla jednoduché. „Ve škole jsem byla šikanovaná. Říkali mi Tuček… nebyla jsem zdaleka nejhezčí. Dokonce mi říkali, že v herectví uspěju, jenom pokud nebudu mít problém přijímat role tlustých dívek,“ svěřila se pro WE Day UK. Postupem času se však Kate naučila nejen přijmout sebe samotnou takovou, jaká je, a místo negativ se zaměřit především na své přednosti. „Jsem normální žena s normální postavou. A nemám v plánu nijak hubnout – mám důležitější věci na práci.“

Scarlett Johansson

Začátky Scarlett Johansson (37) v herectví byly rozporuplné. V prvním filmu sice hrála už v 9 letech, ale kritici tehdy navzdory jejímu očividnému talentu měli tendenci odsuzovat její vyhlídky na hvězdnou kariéru právě kvůli vizáži. Za téměř 30 let v herecké branži však Scarlett dokázala postupně všem kritikům zavřít pusu, byť už několikrát prohlásila, že sama sebe jako atraktivní nevnímá: „Nevím, nevidím se tak, sama sobě si připadám normální. Jsem si i jistá, že za pár let bude tímto způsobem obdivován někdo jiný a já už vizuálně nebudu nikoho zajímat,“ prohlásila v roce 2012 pro magazín Empire.

Katy Perry

Zpěvačka Katy Perry (37) nebyla vždy spokojená s tím, jak vypadá. Zejména v mládí jen snila o tom, že by jednoho dne mohla mít postavu jako modelka. Na škole si z ní utahovali kvůli velkému poprsí, s čímž se svěřila na svém Twitteru. Jak ale dodala ve stejném tweetu, to, kvůli čemu se jí kdysi posmívali, je dnes její předností a místo nadávek a urážek ji řada lidí vnímá jako sexy.

Jennifer Lopez

Do mladé, nevýrazné dívenky s tmavými vlasy (které měla jednu dobu zastřižené i na krátko) by svého času asi nikdo neřekl, že se z ní stane celosvětově známá herečka a zpěvačka, kterou najdete pravidelně na titulní straně nějakého časopisu. Přesně to se ale Jennifer Lopez (52) v showbyznysu povedlo, byť svůj úspěch rozhodně nemá zadarmo. „Dodnes je to nejtvrději pracující osoba, jakou jsem za svou kariéru v showbyznysu potkal. Má úžasný talent, ale zároveň si svůj úspěch opravdu vydřela,“ okomentoval loni pro EW svou drahou polovičku její současný přítel Ben Affleck.

Taylor Swift

Podívejte se schválně do galerie na mladičkou Taylor Swift (32). Bude vám jí možná až líto. Ve škole rozhodně nepatřila k populárním děvčatům, neměla příliš mnoho přátel, což v jejím případě bohužel vedlo až k šikaně. „Nemysleli si, že jsem cool nebo hezká, takže se se mnou přestali bavit. Spolužáci si taky mysleli, že jsem divná, protože se mi líbila country hudba, dělali si proto ze mě srandu,“ řekla Swift pro Teen Vogue. Jak přiznala ve stejném rozhovoru, některé dívky, které se jí dříve ve škole posmívaly, se následně velmi rychle staly jejími fanynkami, když její hudební hvězdička začala stoupat. A zpětně se na ně pro to ani nezlobí, jelikož právě šikana se následně stala inspirací pro některé skladby z jejího prvního alba.

Demi Moore

Pokud jste někdy viděli film Striptýz (1996), asi jen těžko byste uvěřili, že Demi Moore (59), která v něm v hlavní roli ztratila na svou dobu veškeré zábrany, někdy nevypadala úžasně. Opak je ale pravdou. Demi jako dítě trpěla chorobou zvanou strabismus, kterou známe spíš jako šilhání. Její dětství rovněž nebylo snadné. Otec matku opustil již dva měsíce po svatbě a její nevlastní otec, který ji vychovával, posléze spáchal sebevraždu, zatímco matka měla opakované problémy s drogami a kriminální aktivitou. Herečka musela následně na začátku své kariéry absolvovat dvě operace, aby se problému se šilháním, který by jí zřejmě znemožnil stát se před kamerou opravdovou hvězdou, zbavila. Následně bojovala mimo jiné s onemocněním ledvin, zažívacími potížemi či potratem. Všechny nepřízně osudu včetně těch týkajících se jejího vzhledu však nakonec dokázala porazit.

Beyoncé

„Když mi bylo kolem 10 nebo 11, matka mě nechala hrozně ostříhat a navíc jsem byla trochu obtloustlá. Vlastně tak tlustá, že mě museli pokládat na záda na zem, aby mi dokázali zapnout rifle. Někdy bylo na jejich dopnutí potřeba až čtyři příbuzné,“ popsala pro Glamour UK Beyoncé (40) své dětství, kdy měla do obdivované krásky více než daleko. Problémy s váhou však dokázala vyřešit a postupem času se vypracovala až na jednu z nejznámějších amerických celebrit, jejíž jmění je dnes odhadováno na téměř půl miliardy dolarů neboli téměř 12 miliard korun!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.