Celebrity

16. května 2022 06:15

David Laštovka

Bílá, Krajčo či Hůlka. Celebrity, kterým vydrželo manželství jen pár měsíců

TOP STAR magazín 2019 (7): nejkratší manželkství českých hvězd Bílá-Penk, Hůlka-Haraštová, Ruppert-Chytilová, Krajčo-Frühlingová

Slíbili si věrnost, lásku i úctu. Že spolu v dobrém i ve zlém, ve zdraví i v nemoci, v bohatství i chudobě budou žít, dokud je smrt nerozdělí. Zůstalo ovšem pouze u slov a svatební slib jim vydržel jen pár týdnů či měsíců. Pojďme se podívat na slavné české páry, které se rozváděly krátce po obřadu.

Libor Bouček – Marianna Ďurinová: 5 měsíců

Sympatický moderátor byl do slovenské kolegyně natolik zamilovaný, že ji o ruku požádal po pár týdnech. Vzápětí byla svatba. Manželská idylka ovšem vydržela sotva pět měsíců a následoval rozvod. Spekulovalo se o tom, že půvabná Marianna měla být Liborovi nevěrná a měla ho vyměnit za milionáře. Libor s odstupem let bere vše s patřičným nadhledem. „První manželství byl totální rock and roll. Bláznivé zamilování, ani jeden jsme v tom neuměli chodit,“ zavzpomínal pro iDNES.cz Bouček.

Richard Krajčo – Iva Frühlingová: 6 měsíců

Seznámili se během hudební spolupráce, když Iva s Richardovou skupinou Kryštof nazpívala píseň Pan Sen. Jiskra mezi nimi přeskočila okamžitě. Byli do sebe tak zaláskovaní, že se po pár měsících vzali. Po půl roce však zpěvačka a modelka nečekaně požádala o rozvod. Údajně jí mělo vadit Krajčovo velké pracovní vytížení. Přestože se v médiích objevovaly zprávy, že jejich svatba byl jen tah s cílem dosáhnout větší publicity, oba to tehdy v rozhovoru pro iDNES.cz vyvrátili. „Brali jsme se z opravdové a upřímné lásky bez postranních marketingových úmyslů,“ prohlásila rezolutně Iva. „Myslím, že svatba je velký krok, který člověk udělá jen z velkého přesvědčení, a říkám to i přesto, že nám to zrovna nevyšlo,“ doplnil ji Richard.

Matěj Ruppert – Karolína Chytilová: 10 měsíců

Zpěvákovo první manželství skončilo tak rychle, jak začalo. S odstupem let Matěj přiznal, že bylo chybou rychlou svatbou zacelit ránu po rozchodu s jinou ženou. „Byl jsem po nepěkném rozchodu a Karolína, když jsme se seznámili, mě naplnila euforickým pocitem lásky a tím, že je všechno nádherné a bezvadné, tak jsem ji úplně bezmyšlenkovitě požádal o ruku, aniž bych si uvědomil, že ten půlrok je takový vždycky. Měli jsme to nechat prověřit nějakou dobu a nejspíš bychom se rozešli za podobně dlouhou dobu, akorát bychom neměli tu komplikaci, že jsme papírově byli svázáni,“ uvedl Matěj pro iDNES.cz.

Lucie Bílá – Stanislav Penk: 11 měsíců

Hudebník Stanislav Penk byl pro zpěvačku jen krátkou životní epizodou. Brali se začátkem dubna roku 2002 v kostele sv. Václava ve východočeském Lanškrouně. Jejich láska však vydržela ani ne jeden rok. „Vím, že nám spousta lidí držela palce a přála nám štěstí. Strašně mě mrzí pomyšlení, že právě tito lidé budou zklamaní. Mohu jen říct, že jsme to mysleli vážně a šli do manželství s přáním, aby vydrželo po celý život. V určitém okamžiku jsme ale pochopili, že to přání nemůže být naplněno. Najednou jsme zjistili, že nám náš vztah nesmírně ubližuje,“ vydala tehdy Lucie prohlášení do médií.

Daniel Hůlka – Libuše Haraštová: 12 měsíců

Sblížili se během společného působení v muzikálu Monte Cristo. Svatbu měli 1. června 2002 na Svatém Kopečku u Olomouce, a to po pouhém měsíci od chvíle, co si spolu začali. Po půl roce se však dostavila manželská krize, která krátce nato vyvrcholila rozvodem. „I když svatbu strašně chtěl, přišel papír a najednou měl pocit, že je svázaný a nic nemůže, ačkoliv se nedělo nic víc než před svatbou,“ vyjádřila se k rozchodu tanečnice Libuše v rozhovoru pro iDNES.cz. Krátce nato se zamilovala do zpěváka Josefa Vojtka ze skupiny Kabát, který kvůli ní odešel od herečky Sabiny Laurinové, s níž měl dceru Valentýnu. Ani tento vztah však Libuši štěstí nepřinesl.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.