Celebrity

9. března 2023 14:30

Karolína Oehmová

Adéla Gondíková zvažuje operaci víček. Rozhodnout mohou diváci

Inkognito (4) - Adéla Gondíková zvažuje operaci víček

Herečka Adéla Gondíková se svěřila se svým trápením. Zvažuje operaci víček. Libor Bouček následně dal v zábavné show příležitost divákům, aby o osudu jejích víček rozhodli.

Adéla Gondíková (49) je krásná žena, která o sebe ráda pečuje. Nyní se všem ve studiu a divákům v zábavné show Inkognito svěří, že zvažuje operaci víček. „Chtěla bych vědět, co mám dělat. Nevím si rady. Bojím se ale, že mi to blbě udělají a budu vypadat jak bez víček,“ pronesla Gondíková, kterou diváci uvidí od 29. března každou středu ve 20:15 na Primě v detektivním příběhu Poslední oběť.

O operaci Adéliných víček mohou hlasovat diváci

Libor Bouček (42) se rozhodl své kolegyni pomoci a obrátí se na diváky, aby hlasovali. „Na tomto telefonním čísle už teď probíhá anketa, kde můžete volit buď ano, nebo ne. Výsledek v samotném závěru pořadu prozradíme Adéle a zjistíme, jestli půjde na víčka, nebo ne,“ sdělí moderátor televizním divákům do kamery v zábavné show Inkognito, kterou Prima vysílá ve čtvrtek ve 21:35.

Jakub a Ondřej nejsou zastánci plastických operací

Nejmenšími zastánci těchto zásahů do těla jsou Jakub Prachař (39) a Ondřej Brzobohatý (40). Ondřej prozradí, že nemá rád zejména přehnaně nafouknuté rty. „Já nechápu, v čem se stalo moderní, že se v dnešní době ty dámy zakousnou do vosího hnízda. Je to pak vidět i z boku, že tam je takový ten kačeří profil,“ říká Ondřej. Jakub mu jen přitakává. „Vy si myslíte, že je to hezké, dámy, ale není,“ pokračuje Prachař do kamery.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.