Celebrity

22. února 2023 16:33

Karolína Oehmová

Daniela Písařovicová oslaví Velikonoce se svým přítelem. Ondřej ale bude trpět!

Inkognito (2) - Jak budou Ondra s Danielou trávit Velikonoce?

Daniela Písařovicová (44) a Ondřej Brzobohatý (40) si své soukromí velmi pečlivě chrání. Nyní se ale v oblíbené zábavné show diváci dozvědí, jak tento zamilovaný pár oslaví Velikonoce. Bude to drsné hlavně pro Ondřeje!

Již tradičně nebude v oblíbené zábavné show kromě hádání nejrůznějších profesí nouze ani o řadu vtipných momentů. Ty nejvtipnější často začínají úplně nevinně. Moderátor Libor Bouček (42) položí jednoduchou otázku Ondřejovi Brzobohatému (40) a Daniele Písařovicové (44). Zajímá ho, jak budou trávit Velikonoce.

Odpovědi se ale chopil Jakub Prachař (39) a tento svátek svému kamarádovi naplánoval: „Ty si z vrby upleteš pomlázku a budeš se bičovat jako každý rok, abys u nich ukázal, co vydržíš. Pak se necháš přibít ve vesnici na kříž, abys tam u nich taky udělal parádu.“ Na to konto se Daniela ohradí s tím, že Jaroměřice nad Rokytnou, které zmiňoval, nejsou vesnice.

Nikdy nenech bodat tchyni kopím

Ondřeje ale zajímá jiná věc, a to jestli opět budou trávit svátky v Jaroměřicích. Jeho reakce ale Danielu dost překvapí. „Vždyť se ti tam hrozně líbí,“ diví se moderátorka. „Ano, líbí. Je to krásné město,“ odpoví poslušně Brzobohatý. Jakub si ale neodpustí ještě radu na závěr. „Nikdy nenech potenciální tchyni, aby tě bodala tím kopím. Tam už to začíná být nebezpečný.“ Dle Ondřejovy poznámky, že mu Prachař radí zkušenostmi ze svého manželského života, se už můžeme jen domnívat, jestli si něco podobného neprožil.

V premiérovém zábavném pořadu Inkognito, který FTV Prima vysílá každý čtvrtek ve 21:35, budou známé osobnosti hádat nejrůznější povolání ze všech koutů České republiky. O skvělou zábavu se postarají hádající Ondřej Gregor Brzobohatý, Daniela Písařovicová, Richard Genzer, Jakub Prachař a jako vždy i moderátor Libor Bouček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.