Celebrity

23. března 2023 17:20

Karolína Oehmová

Ondřej Brzobohatý nezvládl konkurz do zpráv. Prachař ho přirovnal k Šebrlemu

Inkognito (6) – Konkurz na moderátorskou dvojici

V oblíbené zábavné show se hned na úvod uskuteční konkurz na moderátora hlavní zpravodajské relace. Vítěz bude jasný okamžitě. Ondřej Brzobohatý (40) totálně pohoří a od kolegy Jakuba Prachaře (39) schytá kritiku.

Diváci jsou v populární show zvyklí na velmi vtipné úvody. Tentokrát Jakub Prachař navrhne, že by mohly vzniknout nové moderátorské dvojice pro zpravodajství televize Prima a CNN Prima NEWS. První pár by tvořil on společně se zkušenou moderátorkou Světlanou Witowskou (50) a druhou Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová (44).

Ondřej Brzobohatý jako moderátor Roman Šebrle

Na to konto začaly „kamerové zkoušky“, při nichž se nejméně osvědčil Ondřej Brzobohatý, který nebyl schopen říct souvislou větu. A nebyl by to Jakub Prachař, aby tuto situaci neglosoval. „Ale v pohodě, ani Roman Šebrle nebyl ze začátku neomylný,“ prohlásil a pobavil tím celé studio.

O skvělou zábavu v pořadu Inkognito vysílaném na Primě ve čtvrtek od 21:35 se postarají hádající Ondřej Brzobohatý, Světlana Witowská, Daniela Písařovicová, Jakub Prachař a jako vždy opět připravený moderátor Libor Bouček (42). Jako VIP host se tento týden představí bývalá primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová (62).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.