Celebrity

18. května 2023 12:22

Karolína Oehmová

Ondřej Brzobohatý přišel ve vztahu o peníze. Jsou teď tvoje, popichuje Danielu Bouček

Inkognito (14) – Ondřej přišel o peníze

Je to už rok, co se v televizním studiu zábavné show potkali Daniela Písařovicová (44) a Ondřej Brzobohatý (40). Vzápětí z toho byla láska, která trvá dodnes. Nyní hudební skladatel prozradil, jak mají spolu s partnerkou vyřešené finance. Vypadá to, že Daniela je v tomhle vztahu vysmátá, jak se říká.

V zábavné show Inkognito se ukáže, jak mají vyřešené finance Daniela PísařovicováOndřejem Brzobohatým. Vypadá to, že se sympatický skladatel od začátku vztahu s půvabnou moderátorkou na své vydělané peníze moc nepodívá. „Peníze můžou být jen na účtu,“ prohodí milým hlasem Daniela směrem k Ondřejovi. Na to okamžitě reaguje Libor Bouček (42), který předtím pronesl, že peníze jsou nehmatatelné. „Proto ti Daniela žádné peníze nedává,“ směje se moderátor v zábavné show Inkognito, kterou vysílá Prima každý čtvrtek večer.

Ondřej přišel o peníze, už jsou Daniely

Ondřej jen se smutným výrazem dodá, že ani ty svoje peníze nemůže utratit. Ony už vlastně nejsou ani tak jeho. To Danielu trochu popíchne. Libor ovšem situaci zachrání, že tím vlastně její milovaný partner říká, že už patří jí. Toto téma ale zřejmě začne být Ondřejovi nepříjemné a rozhodne se, že ho ukončí a začne hádat profesi hosta.

Na světě existuje více než padesát tisíc profesí! Jaké se v show představí tentokrát? Uvidíte. Prozradíme jen, že jako VIP host tentokrát dorazí zpěvák a kytarista Václav Bláha z kapely Divokej Bill.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.