Kuchařová se vyjádřila ke kauze s Brzobohatým. Nemám s tím nic společného, tvrdí

Válka mezi bývalými manželi Taťánou Kuchařovou (35) a Ondřejem Brzobohatým (40) stále není u konce. Někdejší Miss World nyní na svém Instagramu vydala prohlášení, ve kterém se k celé kauze rozhodla vyjádřit. Lidé v komentářích ale nešetřili kritikou.

Taťána Kuchařová a herec Ondřej Brzobohatý jsou sice rozvedení už více než rok, přesto všechno ještě oficiálně nedokončili církevní rozvod. A právě o ten před časem podala žádost Kuchařová. Církevní anulace ovšem není jednoduchá a člověk musí přednést závažné důvody pro zrušení sňatku. Modelka v církevní žalobě například uvedla, že má Brzobohatý zálibu v nošení ženských šatů.

Mohlo by vás zajímat: Kuchařová s Brzobohatým jsou pro církev stále manželé. Nevěra k rozvodu nestačí

Celé znění se dostalo do rukou novinářů Blesku, kteří zveřejnili velice osobní a intimní detaily. Na ně se rozhodl přímo reagovat i sám Brzobohatý, který je přesvědčený o tom, že dokument do redakce odeslala právě jeho bývalá žena v touze po pomstě. „Upřímně, tohle zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,“ prohlásil v rozhovoru pro Blesk Brzobohatý.

Kuchařová obvinění odmítá

Ke kauze se rozhodla na sociálních sítích vyjádřit i sama Kuchařová. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila,“ napsala ve svém příspěvku na Instagramu.

Čtěte také: Ondřej Brzobohatý vysvětlil, proč se převléká za ženu. Dohnala ho k tomu Kuchařová

Podle jejích slov nešlo o žádnou formu odplaty. „Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,“ zněla slova Kuchařové.

Lidé nešetřili kritikou

Na sociálních sítích se pod fotkou okamžitě začaly hromadit komentáře. Některé z nich vyjadřovaly podporu Kuchařové, většina z nich ale byla spíše kritická. Lidé se ohrazovali především proti tomu, že tak citlivá věc, jako je rozvod, by měla být soukromou záležitostí. Chování modelky tak z velké části odsoudili.

Mohlo by vás zajímat: Drsná slova zdrcené Amber Heard po prohraném soudu. Co verdikt znamená pro MeToo?

„Bývala jste Miss a dáma, teď už jste jen zlá, zhrzená a pomstychtivá žena. Jak se dříve říkalo: Navrch huj, vespod fuj,“ poznamenal jeden uživatel. „Co jste si od toho vlastě slibovala? Vlnu solidarity? Soucit? Zesměšnění Ondřeje? A ony se ty role geniálně prohodily…“ napsal další člověk v komentářích. Našli se dokonce i tací, kteří Kuchařovou přirovnali k bývalé manželce Johnnyho Deppa. „Ty jsi snad ještě horší než Amber Heard. Je mi z tebe zle,“ odsoudil ji fanoušek na Instagramu.

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý už dříve prodali svůj luxusní byt:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.