Kuchařová se vyjádřila ke kauze s Brzobohatým. Nemám s tím nic společného, tvrdí

Válka mezi bývalými manželi Taťánou Kuchařovou (35) a Ondřejem Brzobohatým (40) stále není u konce. Někdejší Miss World nyní na svém Instagramu vydala prohlášení, ve kterém se k celé kauze rozhodla vyjádřit. Lidé v komentářích ale nešetřili kritikou.

Taťána Kuchařová a herec Ondřej Brzobohatý jsou sice rozvedení už více než rok, přesto všechno ještě oficiálně nedokončili církevní rozvod. A právě o ten před časem podala žádost Kuchařová. Církevní anulace ovšem není jednoduchá a člověk musí přednést závažné důvody pro zrušení sňatku. Modelka v církevní žalobě například uvedla, že má Brzobohatý zálibu v nošení ženských šatů.

Mohlo by vás zajímat: Kuchařová s Brzobohatým jsou pro církev stále manželé. Nevěra k rozvodu nestačí

Celé znění se dostalo do rukou novinářů Blesku, kteří zveřejnili velice osobní a intimní detaily. Na ně se rozhodl přímo reagovat i sám Brzobohatý, který je přesvědčený o tom, že dokument do redakce odeslala právě jeho bývalá žena v touze po pomstě. „Upřímně, tohle zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,“ prohlásil v rozhovoru pro Blesk Brzobohatý.

Kuchařová obvinění odmítá

Ke kauze se rozhodla na sociálních sítích vyjádřit i sama Kuchařová. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila,“ napsala ve svém příspěvku na Instagramu.

Čtěte také: Ondřej Brzobohatý vysvětlil, proč se převléká za ženu. Dohnala ho k tomu Kuchařová

Podle jejích slov nešlo o žádnou formu odplaty. „Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,“ zněla slova Kuchařové.

Lidé nešetřili kritikou

Na sociálních sítích se pod fotkou okamžitě začaly hromadit komentáře. Některé z nich vyjadřovaly podporu Kuchařové, většina z nich ale byla spíše kritická. Lidé se ohrazovali především proti tomu, že tak citlivá věc, jako je rozvod, by měla být soukromou záležitostí. Chování modelky tak z velké části odsoudili.

Mohlo by vás zajímat: Drsná slova zdrcené Amber Heard po prohraném soudu. Co verdikt znamená pro MeToo?

„Bývala jste Miss a dáma, teď už jste jen zlá, zhrzená a pomstychtivá žena. Jak se dříve říkalo: Navrch huj, vespod fuj,“ poznamenal jeden uživatel. „Co jste si od toho vlastě slibovala? Vlnu solidarity? Soucit? Zesměšnění Ondřeje? A ony se ty role geniálně prohodily…“ napsal další člověk v komentářích. Našli se dokonce i tací, kteří Kuchařovou přirovnali k bývalé manželce Johnnyho Deppa. „Ty jsi snad ještě horší než Amber Heard. Je mi z tebe zle,“ odsoudil ji fanoušek na Instagramu.

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý už dříve prodali svůj luxusní byt:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.