Vrchol luxusu ve Varech: Bartoška, Bohdalová, Krainová i Limberský si užili večírek roku

KVIFF: Pavlína Pořízková drží přerušovaný půst

Filmový festival v Karlových Varech je plný večírků, které navštěvují galantní muži v oblecích a překrásné dámy v róbách. Na letošní UniCredit Bank párty, jež každoročně platí za vrchol luxusních dýchánků, dorazila opět velká většina známých tváří, které si začátek léta ve Varech užívají. Komu to na červeném koberci nejvíc slušelo a kdo dorazil s kým?

Když pomineme módní outfity a perfektně vypracované postavy některých celebrit, vzbudil zřejmě největší radost přítomných příchod prezidenta festivalu Jiřího Bartošky. Ten si po boku své milované manželky Andrey konečně užil červený koberec a nechyběl mu elán ani energie. UniCredit párty si nenechal ujít ani jeho syn Janek, jenž maminku místo něj doprovázel při zahájení festivalu.

Byť oficiální dress code akce hlásal smart casual, naprostá většina příchozích dodržela mimořádně honosný ráz akce a zvolila oděv, který by si vůbec nezadal s plesovým outfitem. Další ze svých skvělých šatů představila slovenská diva Andrea Verešová, po jejímž boku nechyběl manžel Daniel Volopich. V doprovodu manžela dorazila také modelka Simona Krainová.

Celkový dress code akce vyzdvihoval také fakt, že si párty, která je označovaná za vůbec nejluxusnější festivalový večírek, nenechala ujít celá řada modelek.

Nechyběla například Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, úspěšná topmodelka Pavlína Němcová, Jitka Kocurová, Simona Krainová či Miss České republiky 2007 Kateřina Sokolová, která do společnosti opět vyvedla svého partnera pocházejícího ze slavného českého rodu Wichterlů. Po boku svých vnuků a vnuček se opět objevily také herečka Jiřina Bohdalová a bývalá první dáma Livia Klausová.

Podívejte se také na rozhovor s Taťánou Makarenko:

Mezi slavnými účastníky UniCredit párty samozřejmě opět zářil také široký úsměv další modelky Pavlíny Pořízkové, která prozradila tajemství své štíhlé postavy (v úvodním videu). Vary si od prvních okamžiků spolu se svým manželem užívá skutečně naplno a ani z pohledu módy a svých outfitů zatím neudělala jediný přešlap. Důležitost a prestiž akce doplnila také účast výkonného ředitele KVIFF Kryštofa Muchy či známého promotéra MMA Ondřeje Nováka.

Vanda Janda vynesla na párty milionový prsten:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.