Odvážná Ornella Koktová v Karlových Varech prozradila, kolik investovala do šatů

KVIFF: Ornella Koktová o módě a luxusních kabelkách

Ornella Koktová dorazila na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech v doprovodu svého manžela Josefa Kokty. V exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy promluvila o svém vztahu k módě a práskla na sebe, kolik stojí její outfit včetně doplňků.

Ornella Koktová (30) si stejně jako další slavné osobnosti českého showbyznysu nenechala ujít 75. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Tam zavítala trojnásobná maminka se svým chotěm Josefem Koktou po jedenácti letech. Je zajímavé, že právě v Karlových Varech byl před jedenácti lety románek Ornelly a podnikatele, který tehdy žil s moderátorkou Gábinou Partyšovou, poprvé medializován.

Mohlo by vás zajímat: Ornella Koktová se opřela do matky kvůli výchově. Měla se jako princezna, brání se Binias

Třicetiletá brunetka se objevila na přehlídce Beaty Rajské, která se nesla ve stylu Francie. Ornella se netajila tím, že se jí modely od této české návrhářky velice líbí. „Přehlídka se mi líbila hodně, protože obsahovala hodně klobouků a já jsem hodně kloboukový typ,“ prozradila s úsměvem Koktová v rozhovoru pro Prima Ženy.

Čtěte také: Podlepená prsa a vysoký rozparek. Ornella Koktová ve Varech bojovala s odhalenou kůží

Šperky a model za desetitisíce

Ornella na sobě měla světle krémové šaty krátkého střihu, které doplnila stříbrnými lodičkami. A na kolik vyšel její celkový oděv? „Šaty mám od kamarádky z Anglie a šperky jsou dražší, celková hodnota outfitu je asi do čtyřiceti tisíc,“ dodala influencerka, která prý často dostává hezké kousky oblečení díky spolupráci.

Koktová: „Mám tři děti a většinu času jsem v teplákové soupravě.“

Na druhou stranu ale říká, že nemusí mít vše značkové a často jí udělají radost také věci z trhu. Pro kabelky má ale slabost. „Mám ráda svoje Dior kabelky,“ směje se maminka, která dodává, že její děti mají kolikrát lepší oblečení než ona sama.

Podívejte se na přehlídku Beaty Rajské:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.