Celebrity

13. března 2023 13:05

redakce Prima Ženy

Ornella Koktová sdílela fotku syna. Jasně tím rozsekla, komu je více podobný

Štiky (10): Ornella a Quentin

Za pár dnů budou Svenovi, synovi Ornelly Koktové (30) a Josefa Kokty (65), tři roky. Pár, který už léta baví veřejnost a je známý například díky pořadu Štiky, přivedl druhého syna na svět v aprílové datum 1. dubna. Nyní pyšná maminka ukázala aktuální fotku syna a utnula tím jakékoliv dohady o tom, komu z rodičů je více podobný.

Rodina Štikových, do které se Josef Kokta přiženil v roce 2015, je známá hlavně kvůli bulváru. Zatímco spoustu okamžiků prožívali veřejně, právě svatbu před osmi lety absolvovali v utajení. Pár spolu od té doby přivedl na svět tři děti. Ke dvěma synům Quentinovi (9) a Svenovi (2) přibyla v roce 2021 holčička Lilianne.

U miminek podoba rodičům nebývá až tak patrná, ovšem nyní Ornella sdílela fotku téměř tříletého Svena a u něj už je jasno. „Malý gentleman Sven,“ napsala pyšná maminka k fotografii na svém Instagramu.

Sledující Ornelly na sociálních sítích se shodují, že tatínka Josefa Koktu nezapře. Zároveň si nejde nevšimnout výrazných očí po matce. Influencerka a pyšná maminka tří dětí Ornella Koktová se musí pořádně ohánět. Kromě starostí o velkou rodinu jí dává zabrat i rozběhnutý podnik. Přesto všechno skvěle zvládá, dokonce se stíhá věnovat i péči o svou postavu, jak před časem prozradila webu Prima Ženy.

Čtěte také: Trojnásobná matka Ornella Koktová odhalila dekolt. Řekla, jak si udržuje postavu

Nedávno se celá rodina přestěhovala do vesnice vzdálené 70 kilometrů od Prahy. „Chodíme na procházky, je tu klid, je to balzám na duši. Ornella podniká, má toho opravdu hodně, výhodou tak je, že se nemusí denně dopravovat do Prahy a může dělat z domova. Já se tak starám a pečuji o naše děti a užívám si klidný důchod ve větším prostoru,“ prozradil webu ŽivotvČesku.cz Josef Kokta.

Sdílejte článek
Štítky fotografie matka Instagram syn otec rodičovství Josef Kokta Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.