Celebrity

27. února 2023 13:00

Josef Šťastna

Ornella Koktová se ukázala zcela nahá. Po třech dětech se stydět nebudu, říká

Trojnásobná matka Ornella Koktová (30) dokázala, že nepatří ke stydlivým ženám, a zveřejnila fotku, na které je zcela nahá. Redakci Prima Ženy poté popsala, co ji motivovalo, aby šla s kůží na trh.

Hvězda reality show Štiky a manželka podnikatele Josefa Kokty (65) tráví většinu času péčí o velkou rodinu, tak není divu, že alespoň jednou za čas si chce udělat chvíli sama na sebe. S kamarádkou ze střední školy, která má doma také potomky, si udělaly holčičí víkend v luxusním hotelu. Trojnásobná maminka se navíc rozhodla, že fanouškům ukáže, jak si radovánky ve wellness užila. Ukázala nahou fotku a tvrdí, že se nemá za co stydět.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Monika Binias promluvila o svém milostném životě

„Kdybych se styděla, takovou fotku na Instagram dávat nebudu. S kamarádkou, se kterou se známe z gymplu, jsme si po 150 letech řekly, že si uděláme den bez dětí. Užívaly jsme si klid na hotelu, daly jsme si páru, saunu, vířivku... Koukám na sebe a říkám si, proč si neudělat takovou fotku. Nejdříve jsem ji chtěla poslat jen Pepovi. Pak sem si ale řekla, že je to podobné, jako bych měla na sobě bikiny, a zkontrolovala jsem, že na fotce není nic vidět,“ vysvětlila manželka Josefa Kokty redakci webu Prima Ženy.

„Je plno žen, které mají děti a myslí si, že je ostatní nevnímají jako sexy ženy. Což je škoda. Já sama žádné trauma ze svého těla nemám, tak proč bych se nemohla ukázat, i když mám tři děti,“ dodala Ornella Koktová s tím, že ji překvapilo, jaký humbuk fotografie vyvolala.

Na nervy si dávám lentilky, říká Ornella

Většina fanoušků Ornelle za odvážnou fotku zatleskala. Objevily se ale také komentáře, že třicetiletá žena by se neměla vystavovat jako nějaká „rajda“. Kritiku si ale dcera Moniky Binias (50) líbit nenechala. „Až budete mít po třech porodech, x operacích a boji se smrtí, budete na své tělo pyšná. A pokud budete mít i sebevědomí, tím líp. Jsem hrdá na to, co všechno se mnou moje tělo zvládlo,“ ohradila se Ornella s tím, že si dávala velký pozor, aby nebyla vidět bradavka či jiné žhavé detaily.

Mohlo by vás zajímat: Monika Binias v leopardích plavkách: Matka Ornelly předvedla lýtka jako kuželky

Webu Prima Ženy Ornella objasnila i to, že rozhodně nepatří k ženám, které by si hlídaly jídelníček nebo se dlouhé hodiny mučily ve fitku. Kilogramy jí údajně nepřibývají i kvůli tomu, že je neustále v pohybu.

„Mám to tak, že se trochu vyspím přes den v rodinném koloběhu. Pak jdu do stáje a dělám s koňmi. Pak ale dojdu domů, konečně si lehnu a začnu se cpát lentilkami. Ale to si říkám, že jsem fakt vyčerpaná, že si čokoládu zasloužím. Když mám nervy, dám si pár lentilek a je mi hned líp,“ dodala se smíchem žena, která stále umí rozčeřit instagramové vody.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.