Monika Binias promluvila o vztazích. Zůstat v ložnici s prvním chlapem by ji mrzelo

Monika Binias (50), influencerka a koučka životního stylu, je známá také pod svým bývalým příjmením Štiková. S celou rodinou vždy dokázala společnost zaujmout, nejen díky pořadu Štiky, který vznikl až po prvních známých aférách. Nyní zavzpomínala na svůj první vztah a zhodnotila, zda by mohl být i poslední.

Svou první lásku prožila Monika Binias v době, kdy studovala střední školu. Pro ŽivotvČesku.cz se smíchem přiznala: „Když si představím, že bych si první lásku měla vzít, tak to bych nemohla. Bála bych se, jestli někde není někdo lepší.“ Údajně to totiž nebyla žádná „hitparáda“.

V roce 2020 měla na Staroměstském náměstí ostře sledovanou svatbu s hokejistou Petrem Biniasem (26). Po celou dobu jejich vztahu dává Monika Binias najevo, že jde o velkou lásku a spokojené partnerství. „Ve vztahu nesmí být stereotyp. Je dobré podnikat výlety, cestovat, sportovat... Důležité je, aby ti dva měli podobné záliby, které je spojují. Důležitá je ale i ta domácí pohoda, aby žena uměla vytvořit domov, aby bylo uklizeno, navařeno, aby ten muž doma našel skutečný domov... Když se po celém dnu vrátí, aby ho to doma prostě pohladilo,“ popsala před časem pro web Prima Ženy.

V takto spokojeném vztahu není divu, že si Monika Binias neumí představit, že by zůstala se svou první láskou. „Bylo to na střední, teď si nejsem jistá, jestli ve druháku nebo třeťáku. Vím, že to proběhlo, ale že bych na to nějak s nostalgií vzpomínala, to říct nemohu. Jsem spíš člověk, který se vždycky dívá do budoucnosti a na to, co pěkného ho ještě čeká,“ uvedla pro ŽivotvČesku.cz. „Vlastně si neumím představit, že bych si třeba měla vzít toho prvního, to bych se bála, že někde čeká někdo lepší. Byla bych zvědavá, jaké to je v ložnici s někým jiným a podobně,“ prozradila.

Poslední šťastné střípky vztahu s mladým hokejistou ukázala influencerka na svých sociálních sítích. Kytice se srdíčky k Valentýnu, nechybí ani společná fotka zamilované dvojice z výletu, stůl s dobrým jídlem a dezert.

Vstupte spolu s námi do prima+ a užívejte si kvalitní české i zahraniční filmy a seriály:

Sdílejte článek
Štítky láska vztah ložnice Staroměstské náměstí reality show Štiky Den svatého Valentýna Influencer Monika Binias Petr Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.