Monika Binias zaútočila na Pojkarovou. Co si myslí o její účasti v kulinářské soutěži?

Prostřeno! XXVII (9) - Kdo dokázal víc

Ve speciálu kulinářského pořadu se tento týden scházejí známé tváře showbyznysu. Mezi nimi je i hokejová manželka Monika Binias, která si účast před kamerou příliš neužila. Jak se vyjádřila na sociálních sítích, celý týden jí pokazila jedna osoba.

Tento týden se v oblíbené kuchařské soutěži o výhru utkají známé obličeje z titulních stránek bulvárů. U stolu se sešel zpěvák Sámer Issa, majitel školy zpěvu Jaro Smejkal, zpěvačka Marie Pojkarová, novinář, zpěvák a spisovatel Richard Sacher a hokejová manželka Monika Binias.

Není žádným tajemstvím, že po tom, co se stalo v pondělní epizodě, nemá Richard dobré vztahy s Jarem Smejkalem. Předstíral, že se při pohledu na něj bojí a nemůže se na něj při jídle ani podívat. V úterý u Sámera po Jarovi hodí jídlo a další rádoby vtipné provokace už naštvou všechny přítomné. Co si ale udělal s Monikou, že na něj a jeho kamarádku zaútočila na sociálních sítích?

Richard je totiž velkým kamarádem Marie Pojkarové. Znají se už dvacet let a některým soutěžícím se zdá, že nehrají úplně čistou hru. Jestli spolu taktizují, nebo mají jen na některé lidi stejný názor, je těžké odhadnout. Monika každopádně tvrdí, že byla Marie pod Richardovým vlivem. „Marie Pojkarová také velký omyl. Byla tam s námi pouze na mé doporučení a nechala se strhnout tímto nikým. Škoda, tvrdí Monika. Richard má na Moniku také svůj názor a v Prostřeno! ji dokonce nazve „blonďatou kreaturou.

Přátelé od pondělí VIP PROSTRENO... bohužel s jedním účastníkem který je NIKDO... A TO DOSLOVA... NIKDO HO NEZNÁ A NIKDO...

Posted by Monika Binias on Sunday, January 22, 2023

Kdo toho dokázal víc?

„Prostřeno!... bohužel s jedním účastníkem, který je NIKDO. A to doslova. Nikdo ho nezná a nikdo ho nikde neviděl, neslyšel a nečetl o něm. Bohužel toto NIKDO nám to celé pokazilo. Chtěl se stát asi někým, napsala na sociálních sítích Monika Binias. Richard se celý týden opravdu choval velmi neomaleně a jak vpodvečer uvidíte, ostatní si to nenechají dlouho líbit.

Při jedné z hádek, kdy Jarovo rodné město označí za díru, se do něj opře i Monika: „My všichni u stolu jsme dokázali víc než ty. Já měla tři pořady v celostátních televizích. Na to Richard zareaguje velmi posměšně. Vše vyvrcholí jeho hysterickým výstupem v pátek, kdy si Monika dovolí negativně hodnotit jeho zpěv. A bude toho ještě mnohem víc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.