Pravda o hubnutí Charlotty Štikové. Blízký člověk řekl, kolik dnes skutečně váží

Hvězda televizní reality show Štiky a sestra Ornelly Koktové (29) Charlotte Štiková (25) paří k ženám, které během roku 2022 zcela překopaly svůj životní styl. Výsledkem je neuvěřitelná proměna. Redakci Prima Ženy se podařilo zjistit, kolik dnes mladá Štiková váží.

S rodinou energické až panovačné Moniky Štikové, ze které je dnes spokojená paní Binias, se televizní diváci seznámili díky reality show Štiky. Zatímco před lety byla za hlavní hvězdu považována Ornella, dnes se stejná pozornost upíná také na její sestru Charlottu. Ta si o zájem novinářů řekla, když se jí podařilo výrazně zhubnout.

„Já nechci říkat přesně, z jaké startovní váhy jsem začínala. O tom chci udělat jednou projekt. Ale mohu říct, že celkově mám dole 40 kg. Upravila jsem si jídelníček, začala si dávat pozor na to, co jím, začala jsem chodit, pohybovat se... Postupně jsem viděla první výsledky, to mi dalo sílu jít dál,“ sdělila v roce 2022 Charlotte pro web Prima Ženy s tím, že nechce prozrazovat momentální hmotnost.

Tatínek Michal je na dceru pyšný

Na obě dcery je nyní hodně pyšný jejich otec Michal Štika. On sám na vlastní kůži poznal, jak je těžké s přebytečnými kilogramy bojovat. Za jeho kulatější postavu mohl stres i nepravidelné stravování. Začal ale sportovat, upravil si denní režim a dostal se do formy. To samé nyní sleduje u Charlottky.

„Musím říct, že jí to sluší. Včera jsem s ní mluvil a říkala mi, že váží 58 kilogramů. Tak jsem jí říkal, ať už dál nehubne. Myslím si, že toto je ta hranice, pod kterou by už jít neměla. Ale tato váha je podle mě fajn,“ sdělil pro Prima Ženy Michal Štika. Pokud Charlotte tvrdí, že celkem shodila 40 kilogramů, je pak už jednoduché dopočítat, na jaké hmotnosti svou hubnoucí misi začínala.

Michal Štika si uvědomuje, že by se Charlotta mohla brzy postarat o další vnouče. Sama mladá Štiková se netají tím, že díky štíhlé figuře se o její pozornost uchází zástupy zajímavých chlapů, kteří ji zvou na rande nejen přes sociální sítě.

"Tohle každý zná, jak ty sociální sítě fungují. Každý druhý je úchyl, holkám posílají všelijaké věci, těch nabídek je moc... Myslím si ale, že nemusí nikam chvátat. Ona vidí tu Ornellu, která má v 29 letech tři děti, tak asi si i Charlotte uvědomuje, že to není jednoduchý. Ornelle děti často hlídá, tak asi i vidí, kolik je s tím práce, takže si myslím, že to pro Charlotte představuje určitou brzdu," dodal Michal Štika s tím, že pohled na Ornellu je pro Charlotte tou nejlepší antikoncepcí.

Sdílejte článek
Štítky rodina hubnutí manželé reality show Josef Kokta Monika Štiková Charlotte Štiková Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.