Celebrity

25. června 2022 13:44

Vanesa Havlíková

Charlotte Štiková ukázala odvážnou fotku zadečku. Tvrdí, že zhubla 40 kilogramů

Mladší sestra Ornelly Koktové (29) se mění před očima. Charlotte (25) zhubla už 40 kg a rozdíl oproti původní váze je opravdu obrovský. Nové tělo se Charlotte Štiková (25) nebojí ukázat. Na své sociální sítě nyní blondýnka dala provokativní fotografii, její obdivovatelé tak mohou jásat a obdivovat její zadek.

Nejmladší členka rodiny Štikových už delší dobu přitahuje pozornost veřejnosti. Důvodem zájmu je její zázračná proměna. Dcera Moniky Binias (49) zhubla již 40 kg a na svých sociálních sítích nyní předvedla své nové tělo a je vidět, že na léto je perfektně připravená.

Důvody hubnutí

Charlotte Štiková odjakživa bojovala s váhou. Ačkoliv se jí několikrát podařilo zhubnout, po čase se vždy dostavil jo-jo efekt a vnadná blondýnka měla kila navíc zpět. Tento rok ale dokázala nemožné, zhubla 40 kg a vysněnou váhu si stále drží.

„Z vlastní zkušenosti mohu říct, že je určitě pravda, že když je člověk fit a není obézní, tak má u druhého pohlaví větší úspěch. Je to možná trochu povrchní a možná trochu nespravedlivé, ale je to prostě fakt. Od té doby, co jsem zhubla, tak těch možností mám více a vidím, že muži mi více nadbíhají. Nechci říkat přesně, z jaké startovní váhy jsem začínala. O tom chci udělat jednou projekt. Ale mohu říct, že celkově mám dole 40 kg. Upravila jsem si jídelníček, začala si dávat pozor na to, co jím, začala jsem chodit, pohybovat se... Postupně jsem viděla první výsledky a to mi dalo sílu jít dál,“ vysvětlila Charlotte v jednom z rozhovorů pro Prima Ženy s tím, že právě muži a dříve velmi špatná tělesná kondice byli hlavními důvody, proč se svou váhou začala něco dělat.

Připomeňte si maminku Moniku v miniduelu o klanu Štikových

Provokativní fotografie jako výsledek hubnoucí dřiny

S letním obdobím přichází čím dál tím větší touha po vysněné postavě. Nikdy jindy nechodíme na veřejnosti tak obnažení jako právě v létě. Někdo se léta už předem děsí a někdo se naopak těší až své vytvarované křivky předvede. Charlotte Štiková tentokrát patří k té druhé skupině. Na svém instagramovém profilu zveřejnila snímek v lehkém letním outfitu, kde je vidět, že na léto je připravená a s výsledkem své proměny je spokojená.

Sdílejte článek
Štítky léto plavky Instagram hubnutí změna proměna sociální síť postava Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.