Hádky a pomluvy v hvězdném Prostřeno! Uřízne si Monika Binias či Sámer Issa ostudu?

Prostřeno! XXVII (6) - upoutávka

Prostřeno! bude opět velmi zajímavé. Přinese chutné, exotické, netradiční a VIP recepty. A také spoustu zábavy, kterou si pro své hosty připraví tváře milované bulvárem. A i když si všichni myslí, že přesně vědí, jaký je každý ze soutěžících tohoto týdne, při vaření se odhalí skutečná pravda.

Muži budou v mírné přesile, tři na dvě ženy. Kdo ale nakonec odklopí pokličku, pod níž se budou ukrývat peníze, je zatím ve hvězdách. A jak se kdo popere s úkolem týdne, jímž je příprava receptu šokujících protichůdných chutí, a zakomponuje jej do menu tak, aby nikdo nepoznal, že se jedná o recept navíc? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z hlasujících, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Novinář a astrolog Richard Sacher (48) nejen píše, ale také moderuje a zpívá

Vystudoval gymnázium, které ukončil maturitou. Poté byl na různých kurzech a zažil i brzkou praxi. Již od 16 let publikoval články v celostátních médiích. Poté byl od 19 let zaměstnaný na plný úvazek v Blesku. Od 15 let fotil na společenských akcích a snímky publikoval v novinách. Aktuálně tvoří fotoreportáže na blog o cestování. Nemá manželku ani děti a rodinný život ho příliš neláká. Do Prostřeno! šel údajně proto, aby viděl, jak se jeho pes bude tvářit, až ho uvidí v televizi. Pokud by vyhrál, zaplatil by si dva zubní implantáty. Podaří se mu jeho plán? Co na jeho menu řeknou hosté a jak si tato parta sedne? Sledujte už v pondělí.

Úterý: Zpěvák Sámer Issa (37) se těší na velkou legraci

Nabídku účinkovat v pořadu Prostřeno! přijal proto, že v něm už jednou soutěžil a chtěl tu legraci zažít podruhé. Pokud by vyhrál, pomohl by těm, kteří to potřebují. Menu sestavil ze syrských pokrmů, protože má z této země předky a tamní kuchyni miluje. Navíc je zdravá a netučná. Jako zábavu si pro své hosty připraví malování abstrakce fosforovými barvami. Nejí vepřové maso, to se tedy v jeho menu určitě neobjeví. Sledujte už v úterý, jak jeho orientální nabídka zaujme. Sámer bude muset usměrňovat hádku mezi soutěžícími a ostře se pustí do Richarda Sachera.

Středa: Zpěvák Jaro Smejkal (31) je také majitelem pěvecké školy

Pokud by vyhrál, peníze by rozdělil mezi dva benefiční projekty – Smejkalovky pomáhají, jehož je patronem a který pomáhá nevidomým a slabozrakým lidem, a další projekt, jímž je Díky dětem. S ním spolupracuje od založení jeho školy a myšlenka spočívá v tom, že zdravé děti pomáhají hudbou a koncerty těm, které takové štěstí v životě neměly. Miluje italskou kuchyni, rád cestuje a do Kalábrie se jako na jediné místo rád vrací. Přizpůsobil tomu proto i své menu. Podaří se mu vyhrát a zaujmout? Ustojí Richardovy řeči a provokace? Sledujte už ve středu.

Čtvrtek: Zpěvačka Marie Pojkarová (67) také hraje na kytaru

Marie rovněž vyznává zdravý životní styl. Je rozvedená a má dceru Petru a syna Viléma. Společně žijí v jednom domě. Dcera je svobodná a syn má ženu a děti. Nabídku přijala, protože už jednou účinkovala ve VIP Prostřeno! a byla to sranda a moc si to užila. Pokud by vyhrála, peníze by dala dětem. Zvolená jídla si vybrala, protože se z nich nic nepeče v troubě a vše se vaří na plotně. Pokrmy by tedy měly být rychle hotové. Soutěžící budou mít dojem, že taktizuje spolu s Richardem, jenž je její dlouholetý kamarád. Zaujmou její rychlovky a budou přesně těmi chody, které jí přinesou výhru? Dozvíte se už ve čtvrtek.

Pátek: Koučka Monika Binias (50) rázně změnila svůj život a motivuje ostatní ke stejné rozhodnosti

Má manžela Petra a doma jim dělá společnost kočička Ema a pejsek bišonek jménem Amálka. Žijí v zahraničí a manžel se věnuje profesionálně hokeji. Výzvu Monika přijala, protože je fanynkou pořadu a sleduje ho od prvních dílů. Nemá ráda taktizování a vždy je zvědavá, jestli se dozví nějaký nový recept. Pokud by vyhrála, část peněz by dala na útulek pro kočky a pejsky, část starým lidem, na které se podle ní zapomíná, a zbytek by byl do rodinného rozpočtu. Menu si vybrala, protože si myslí, že k sobě jídla ladí. Budou její pokrmy úspěšné tak, jak si sama představuje? Jak si Monika poradí s drzým Richardem, který o ní šíří drby? Sledujte už v pátek.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.