Celebrity

8. června 2023 06:00

Tomáš Durčák

Ornella Koktová se opřela do matky kvůli výchově. Měla se jako princezna, brání se Binias

Slovní přestřelku matky s dcerou vyvolal překvapivě obyčejný televizní pořad, jehož se Ornella (30) účastnila. Na kameru se rozhodla bez okolků promluvit o svém soukromí i dětství, během nějž ji prý matka za trest zavírala na záchod. Monika Binias (50) si však ostrá slova dcery líbit nenechala a rázně zareagovala. Hvězdy reality show Štiky tak opět potvrdily, že jejich současný vztah je více než chladný.

Ornellu chladný vztah s rodiči mrzí

Ornella si mimo jiné posteskla nad tím, že její rodiče nemají žádné silné pouto se svými dětmi a vlastně se spolu vůbec nevídají. „S mámou se vůbec nestýkáme. Ale je to tak lepší, protože nejsou najednou žádné hádky. Mě to s mámou furt mrzí. Přestala na mě útočit, protože od nás nemá ty odezvy. A taťka, ten je pryč, to je prostě ignor,“ vysvětlila, jak to nyní s rodiči má.

„Podle mě ti rodiče doteď nepochopili, že nejcennější komodita je čas. A ta rodina. Oni to nepochopili, oni si furt myslí, že prachy jsou nejvíc,“ dodala Ornella, čímž však zároveň nahrála své matce, která s reakcí příliš dlouho neotálela.

Matka Monika si nebrala servítky

„Neviděla jsem to a ani se koukat nebudu. Myslím si, že by mě vůbec nic nepřekvapilo, Ornella je velký Hans Christian Andersen,“ komentovala dceřina vyjádření v pořadu pro Super.cz Monika Binias s náznakem, že její dcera je expertem na vyprávění pohádek. „Ale baví mě, že v důsledku nešlo o samotný pořad, ale celé to bylo o mně,“ dodala pobaveně matka Ornelly, která si neodpustila komentář ani ke zmíněným penězům.

„Peníze samozřejmě nebyly na prvním místě. Peníze jsou svoboda a pakliže máte dvě děti, kterým chcete zajistit standard, luxusní život, dobré vzdělání, dovolené, krásné oblečení a kroužky, tak se musíte otáčet,“ popsala údajně pohádkové dětství svých dětí Monika a konkrétně na adresu starší dcery dodala: „Ornella toho plnými doušky využívala. Jezdila na koních nebo chodila na balet,“ vysvětlila Binias, že peníze považovala za důležité hlavně kvůli zabezpečení rodiny.

Binias popsala, že dcery se vždy měly jako v bavlnce

No a když už se rozpovídala, nenechala samozřejmě nit suchou ani na tvrzení, že když dcery zlobily, matka je za trest zavírala na záchod. „Ano, pakliže už děti zlobily takovým způsobem, a to hlavně Ornella, že už se to nedalo vydržet a nechtěla jsem jim seřezat zadek, tak jsem ji asi dvakrát zavřela. A to na její dětský růžovobílý záchod se zlatými kohoutky a oknem,“ popsala Monika své výchovné metody, nad jejichž úspěchem nicméně vzápětí sama zapochybovala.

Ornella se synem Quentinem v pořadu Štiky, kde pro ránu také nešla daleko:

„Myslím si, že jsem udělala ve výchově jedinou chybu, byla jsem příliš kamarádská, benevolentní a hodná. Člověk potom dopadne tak, jak dopadne. Byla jsem Ornelle oporou přesně do doby, kdy to potřebovala a získala Pepu Koktu (66). Když mě už nepotřebovala, její zájem se začal najednou zmenšovat,“ posteskla si Monika s tím, že se obě její dcery, Ornella i Charlotte, v dětství naopak měly jako princezny a nemusely prakticky nic dělat.

„Jestli je opravdu někdo tak hloupý a uvěří tomu, že měla špatný život na základě toho, že byla zavřená na záchodě, tak už je to s tím národem špatné,“ uzavřela ironicky svůj komentář dceřiných slov v televizní reality show Monika Binias.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.